Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Vår dag – Revmatikerdagen
Støtt oss

Vår dag – Revmatikerdagen


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 15.03.2022 / Oppdatert: 21.09.2021

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle, For likepersoner/veiledere, For medlemmer lokallag, For tillitsvalgte, Likepersonsarbeid


Gjennom hele 2022 skal vi feire foreningslivet gjennom Frivillighetens år. Målet er å lage en stor, nasjonal fest hvor vi løfter frem innsatsen som legges ned hver dag: av medlemmer, deltakere, aktivister, givere, frivillige og støttespillere. Vi skal rett og slett feire Norges viktigste lagarbeid!

En av måtene vi gjør dette på er gjennom VÅR DAG-kampanjen. Den går ut på at hver organisasjon kan velge seg sin dag i løpet av 2022 der oppmerksomheten rettes konkret mot dere. Dette kan gjerne være en dag som organisasjonen vanligvis markerer hvert år, eller en dag som kun markeres i løpet av 2022. VÅR DAG-kampanjen skal rett og slett gi organisasjonen mulighet til å vise frem sitt formål og sine aktiviteter over hele landet. Sammen med resten av Norge feirer vi i Revmatikerforbundet den nasjonale revmatikerdagen 15. mars. Dette vil bli Vår Dag.

Tema for revmatikerdagen vil være en av våre kjerneaktiviteter nemlig likepersonsarbeid (veiledere). Norsk Revmatikerforbunds likepersoner gjør en fantastisk innsats, og det må selvfølgelig fremmes på vår spesielle dag.

Du kan lese mer om arrangementet her!