Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Velkommen til kurs for deg med revmatisme eller muskel- og skjelettplager!
Støtt oss

Velkommen til kurs for deg med revmatisme eller muskel- og skjelettplager!


Skrevet av: Østfold / Publisert: 25.01.2023 / Oppdatert: 20.12.2022

Postet i: Østfold /


Velkommen til kurs for deg med revmatisme eller muskel- og skjelettplager!

Deltagruppen har i samarbeid med Frisklivssentralen Indre Østfold og Norsk Revmatikerforbund gleden av å ønske deg velkommen til det populære Sykt Aktiv-kurset! Det vil gå over fire onsdager fra 1000 til 1400 med oppstart 25.01.23, og det vil holdes i Deltagruppens lokaler i David Blids gate 20 (Mysen). Kursdagene blir altså 25.01, 01.02, 08.02 og 15.02 og det vil bli servert en lett lunsj, frukt, kaffe og te.

Sykt Aktiv er et friskfokusert mestringskurs for folk med kronisk sykdom som ønsker å ha en aktiv deltakelse i eget liv. Med kreative gruppeprosesser og praktiske verktøy lærer man hvordan å bryte negative sykdomsmønstre og bygge et friskere liv. Kurset holdes av NRFs to Frisklivsagenter i region Østfold; Hege Elain Bøckmann og Iselin Gehrken Langeland. På www.revmatiker.no kan du lese mer om kurset og Frisklivsagenter m.m. Hver kursdag avsluttes med en tilpasset aktivitet med Sarah Evensen fra Frisklivssentralen.

Meld deg på via din kontaktperson på Deltagruppen eller Frisklivssentralen. Du kan også kontakte Iselin direkte på telefon 484 60 424. Påmeldingsfrist er 20. januar