Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Webinar om smertemestring – del 2
Støtt oss

Webinar om smertemestring – del 2


Skrevet av: lf@revmatiker.no / Publisert: 09.03.2023 / Oppdatert: 16.01.2023

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle


Du er ikke alene om å ha smerter. Mange i Norge har det. Likevel er det lett å føle seg ensom, for bare du vet hvordan dine smerter kjennes. Smerter kan stjele krefter, humør og pågangsmot. Ikke minst stjeler de oppmerksomhet, ja faktisk kan livet komme litt i skyggen av smerter.

For å mestre langvarig smerte så godt som mulig, trenger vi kunnskap om smerte. Hva er smerte, hva påvirker smerte og hva kan være til hjelp?

I samarbeid med psykologspesialistene Elin Fjerstad og Torkil Berge ved Diakonhjemmet sykehus arrangerer vi denne våren to webinarer om langvarig smerte. Det første webinaret er 2. februar kl. 12–14, der du møter Elin Fjerstad. Det andre er 9. mars kl. 12–14, og da møter du Torkil Berge.

Alle er velkomne til å følge disse webinarene. Hvis du er likeperson, vil du også få en invitasjon til å starte smertegruppe i ditt lokallag, som del av et prosjekt støttet av Stiftelsen Dam gjennom NRF.

Torkil Berge og Elin Fjerstad har skrevet en rekke fagbøker og selvhjelpsbøker, som «Frisk og kronisk syk»«Energityvene. Utmattelse i sykdom og hverdag», «Lev godt med sykdom» og «Irritabel tarmMentale verktøy som reduserer symptomer og øker livskvaliteten». I sitt arbeid på Diakonhjemmet Sykehus bistår de pasienter i å håndtere kroppslige og mentale belastninger som sykdom kan gi. På webinarene formidler de nyttige erfaringer fra dette samarbeidet med pasientene og deres pårørende.

Klokkeslett: 12.00 – 14.00

Påmelding her