Hopp til innhold
Forside / nyheter / Åpner opp igjen i Spania!
Støtt oss

Åpner opp igjen i Spania!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 04.03.2022 / Oppdatert: 29.09.2022


Etter en vanskelig tid for reiselivsnæringen peker pilene sakte oppover. NRFs eiendom i Spania, som dessverre måtte stenge deler av vinteren, åpner nå opp igjen under nytt navn. Alfaz Oasis ønsker gjester velkommen fra april måned!

Krevende arbeid

Arbeidet i Spania, med å overholde vedtaket fra ekstraordinært landsmøte 2020, har vært svært krevende. Det anses fortsatt som et formålstjenlig konsept å leie ut eiendommen til en kommersiell aktør som kan drifte og gi tilbud til NRFs medlemmer, samtidig som NRF indirekte og på sikt vil kunne nyte godt av leieinntektene. Pandemiens negative påvirkning på hele reiselivsnæringen gjorde dessverre vår første leietakers forsøk umulig.

LOL Hotel & Resort har måttet kaste inn håndkledet, og alle avtaler er sagt opp. NRF vil imidlertid takke de involverte for alt det gode arbeidet som er lagt ned. Eiendommen er i bedre stand nå enn på samme tid i fjor.

Nye leietakere og nytt navn

Heldigvis er dette en populær del av Spania, med mye turisme. Styret i Reuma-Sol SL har derfor jobbet med å finne nye interessenter og har lykkes. Ny leietaker er nå på plass, klar til å overta driften, og ny kontrakt er signert.

Under det treffende navnet Alfaz Oasis (Alfaz er området, Oasis betyr oase) vil gamle Reuma-Sol åpne opp for publikum igjen allerede i april!

Solgruppen vil videreføre samarbeidet med de nye driverne

I lys av situasjonen har det naturligvis vært vanskelig å kunne gi reisetilbud til medlemmene i NRF. Solgruppen vil til uken jobbe med de nye driverne for best mulig å tilrettelegge for NRF sine medlemmer. Oppdatert informasjon vil i slutten av neste uke legges ut på Solgruppens hjemmeside www.solgruppen.no

Følg også gjerne med på Solgruppens Facebookside www.facebook.com/Solgruppen.