Hopp til innhold
Forside / Barn og unge / Aktiviteter
Støtt oss

Aktiviteter

BURG arrangerer årlige samlinger for hele familien. Vi har lave egenandeler så flest mulig får sjansen til å bli med. Her kan du lese mer om hva slags samlinger vi arrangerer!

 • Aktivitetskalender

  BURGs aktivitetskalender kan du lese mer om hva som skjer både nasjonalt og lokalt. Vi pleier også å legge ut invitasjoner og påmeldinger til årets aktiviteter både på nettsiden og på vår Facebook-side.

 • For familien

  Hvert år arrangerer vi familiesamling for BURG-medlemmer opp til 17 år og hele familien deres. Tid, sted og lengde på samlingen varierer. Vanligvis varer samlingen en uke, men ved turer til utlandet (for eksempel Reuma-Sol i Spania), kan arrangementet bli utvidet. Vi legger alltid samlingen i skolens sommerferie.

  På familiesamling blir det mye tid til kurs, samtalegrupper, lek og felles aktiviteter. Det er også satt av mye tid til «fritid», hvor familien får mulighet til å tilbringe kvalitetstid sammen enten på oppholdsstedet, eller på en utflukt.

  I 2017 vil familiesamlingen finne sted på Gurvika i Vestfold fra 23.-30. juni.

 • For foresatte

  Når barnet ditt får en kronisk sykdom, fører det med seg store og små utfordringer. Dette kan være knyttet til sykdommen, medisiner, samarbeid med skolen, søknader om støtte fra NAV eller kommunen og mye annet. Da er det viktig å ta vare på seg selv og hverandre også. Annethvert år arrangerer vi «Foreldreforum». Her er det de foresatte som er i fokus, enten dere er et par eller alene.

  Foreldreforum er en populær samling som går over en helg, som regel på høsten. Neste foreldreforum vil avholdes 10.-12. november 2017.

 • For tenåringer (13-17)

  En helg i året arrangerer vi «Tenåringsweekend» for BURG-medlemmer mellom 13 og 17 år. Fokuset er her på spennende og utfordrende aktiviteter, samhold og mestring. Denne avholdes typisk på sommeren, men det varierer. I år vil tenåringsweekend arrangeres 11.-13. august i Vestfold.

 • For ungdommer (18-25)

  «Ungdomsweekend» har vært et årlig arrangement på høsten for alle mellom 18 og 35 år i en lang årrekke. I 2017 skal samlingen for første gang deles opp, og Norsk Revmatikerforbund tar over stafettpinnen for de mellom 25 og 35 i samarbeid med oss i BURG. 20.-22. oktober kan BURG-medlemmer mellom 18 og 25 år møte andre i samme situasjon på en sosial og spennende helgesamling!

 • Har du en god idé?

Fant du det du lette etter?

3 28