Hopp til innhold
Forside / nyheter / Berit ga 80-årsgaven til NRF
Støtt oss

Berit ga 80-årsgaven til NRF


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 27.02.2019 / Oppdatert: 27.02.2019


Da Berit Steen-Larssen fylte 80 ønsket hun seg et bidrag til NRFs arbeid istedenfor gaver til seg selv.

Berit fikk hele 3600 kroner i anledning sin 80-årsdag, og NRF setter stor pris på dette omtenksomme valget.

Hvorfor valgte du å gi gavene dine til NRF?
– Jeg fikk revmatisme i 1991, har en svigerdatter som har leddgikt og et barnebarn som er i stor fare for at hun utvikler en form for revmatisme. Derfor håper jeg at det kan forskes mer på årsaker til revmatisme og nye medisiner som gir oss et bedre liv. Ved å gi en pengegave til NRF kan jeg bidra til dette. Jeg har vært medlem i NRF i mange år og synes foreningen gjør en god jobb for oss med revmatisme. Jeg er glad for å kunne bidra litt ekstra til denne jobben, forteller Berit.

MED TANKE FOR ANDRE
Berit har vært medlem i NRF i en årrekke, og har lært seg hvordan hun kan ha et godt liv til tross for sine plager. Berit har en oppfordring til andre som går i tanker om å gi en gave til NRF: – Jeg anbefaler virkelig andre å gjøre det samme som meg. Det er en god følelse å hjelpe andre som trenger pengene mer enn meg. I tillegg er det ofte vanskelig å finne noe å gi til en som “har alt”. Det er faktisk enklere å gi en pengegave til NRF enn å finne en gave som jubilanten kanskje ikke trenger. Jeg er helt trygg på at NRF bruker pengene på noen som trenger pengene mer enn meg.

EN GAVE TIL LIVET – GI TIL NOEN SOM TRENGER DET
Økonomiske gaver og bidrag gir resultater! NRF er prisgitt økonomisk hjelp for å nå sine mål om et godt liv for landets revmatikere og medlemmer med muskel- og skjelettplager. Foreningen er takknemlig for alle som velger å gi minne- gaver og testamentariske gaver til oss. Vi vil forvalte midlene på best mulig måte til de som trenger det aller mest.

– Det er en god følelse å hjelpe andre som trenger det mer enn meg, sier Berit Steen Larssen som ga bursdagsgaven sin til NRF.

DET ER TRE ULIKE MÅTER DU KAN GI GAVER PÅ
> Gaver i forbindelse med bursdager, jubileum etc
> Testamentariske gaver
> Minnegaver
Les mer om hvordan du kan støtte NRF på vår støtteside.

HVA ER EN MINNEGAVE
En minnegave er et godt alternativ til blomster. I stedet for blomster kan du hylle et kjært
medmenneske som stod deg nær med en ”evighetsblomst”. Minnegaven kan spre glede og takknemlighet i lang tid og vil gi syke mennesker nytt håp. Hvert eneste bidrag vil bli brukt til å gi et bedre tilbud til landets revmatikere og muskel- og skjelettplagede. NRF setter inn takkeannonse i lokalavisen over minnegaver. Vi sender også takkebrev til pårørende etter vi har mottatt gaven, og vedlegger en liste over gavene.

VIL DU GJØRE SOM BERIT?
Dersom du vil gi din bursdagsgave til NRF, så benytt kontonummer 7874 06 21172. Du kan selv velge beløp. Vi er takknemlig for alle bidrag. NRF vil sørge for at pengene vil bli benyttet der det til enhver tid trengs mest. Det er for eksempel forskning, barne- og ungdomsarbeid, kurs, lokale aktiviteter og rådgivning. Dersom du trenger noen å snakke med når du skal gi en gave til NRF, så kan du ringe NRFs rådgiver Anna Sköld på telefon 951 09 030.


Dette er en artikkel som tidligere er publisert i NRFs medlemsblad R-Magasinet nr 4/2017. Som medlem i NRF mottar du medlemsbladet vårt gratis rett hjem i postkassen fire ganger i året. Les mer om fordelene ved å være medlem i NRF på våre medlemssider. Er du ikke allerede medlem kan du melde deg inn her.