Hopp til innhold
Forside / nyheter / Bli med på HelseCamp i Spania!
Støtt oss

Bli med på HelseCamp i Spania!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 25.06.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Her er endelig muligheten til å få en kickstart på de livsstilsendringene du ønsker deg, samtidig som du har det gøy!

Vi byr på et spennende felles program med trening, yoga, mindfulness, kostholdsråd og sosiale treffpunkt. Med fokus på dine behov og ønsker, legger vi til rette for både individuell trening og veiledning. Turer i vakker natur og salsadans blir noe av krydderet denne helgen, og du kan unne deg SPA opplevelser og personlig pleie.

Vi bor i leiligheter på Reuma-Sol Wellness Hotel og Apartments. Deres anerkjente skandinaviske fysioterapeuter og veiledere gir deg faglige råd innen trening og livsstil, og du får mulighet til personlig veiledning og behandling.

HelseCamp starter opp fra 15. november i år, og er fra torsdag til søndag! Du må gjerne utvide oppholdet ditt hvis du ønsker, de vakre omgivelsene langs Costa Blanca kysten med bl.a. gamle byen i Altea kan helt sikkert friste til flere dager.

Dette er den perfekte langweekenden sammen med venner, hvor dere kan fortsette de gode vanene videre når dere kommer hjem – og ha gode minner sammen med latter som bakgrunnsmusikk!

Avreise er fra Oslo, og det blir HelseCamp både i høst og utover vinteren. Kontakt helsereiser.no for mer informasjon og tilbud.