Hopp til innhold
Forside / nyheter / Boost kjærligheten i Spania!
Støtt oss

Boost kjærligheten i Spania!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 18.01.2017 / Oppdatert: 15.03.2017


Ønsker du og din kjære å revitalisere forholdet? Bli med på parkurs i deilige Spania i sommer.

«Om den ene parten er syk, er det enda større grunn til å være gode på å snakke sammen. Det handler ikke om at man alltid må være enig, men å forstå hverandre bedre». sier Lotta Svartdahl. Lotta er familieterapeut, og er i likhet med mannen Aril sertifisert PREP-kursholder fra Modum Bad. Lotta og Aril er med som kursholdere på kurset i Spania.

Hva kan dere forvente?

PREP-kurset «Vi to sammen» handler om kjærlighet, glede, moro og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. Målet er at dere skal lære å kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet og få noen verktøy til å forbedre kommunikasjon og problemløsing. Dette er ikke terapi, men et kurs med korte foredrag som krydres med videoklipp og typiske situasjoner man kan kjenne seg igjen i. Kurset passer for alle som ønsker å pleie forholdet, uansett alder. Undervisningen er felles, men parene får også oppgaver som skal løses på tomannshånd, så ingen behøver å være bekymret for å dele av sitt privatliv.

Kurset finner sted på Reuma-Sol, på Spanias solkyst. Her kan hverdagens mas og plikter legges til side, og vi legger til rette for at dere to har tid til å nyte hverandres selskap, enten det er ved bassengkanten, på tur langs appelsinlundene, eller i idylliske Altea.  Måltidene nytes i restauranten, forutenom festmiddagen der vi inviterer på tradisjonell spansk tapas.

Påmeldingsfrist er 21. mars. Det er plass til 17 par på kurset, og det er førstemann til mølla som gjelder. Påmelding gjøres direkte til Helsereiser, på telefonnummer 23 00 12 60.
Husk å oppgi prosjektkode 1708 ved påmelding.

For pris og mer informasjon:

Praktisk-informasjon-vi-to-sammen

Kontaktperson:
Kristin Kaldestad Urrang, kku@revmatiker.no