Hopp til innhold
Forside / nyheter / Covid, revmatologi, og helt ny forskning – Høstens dialogseminar
Støtt oss

Covid, revmatologi, og helt ny forskning – Høstens dialogseminar


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 10.11.2021 / Oppdatert: 10.11.2021


Covid-19, vaksiner, revmatologi, samt brennhet forskning om effekt av vaksiner ved immunsupprimerende behandling. Foto: iStock

Norsk Revmatikerforbund og Diakonhjemmet Sykehus inviterer til digitalt dialogseminar om inflammatorisk leddsykdom og korona. Onsdag 17. november, kl. 16, tilbyr vi to spennende foredrag, samt diskusjon og mulighet til å stille spørsmål via chatten.

Hver høst inviterer Klinikk for revmatologi, poliklinikk og forskning ved Diakonhjemmet sykehus og Norsk Revmatikerforbund til dialogseminar med ny forskning på temaer relatert til inflammatoriske leddsykdommer.

Webinaret er gratis og åpent for alle!
Meld deg på her >>

Årets dialogseminar har to spennende foredrag om temaet Covid-19, vaksiner og revmatologi. Vi skal få oppdatert kunnskap om Covid-19 og revmatisk sykdom, og høre litt nyheter fra brennhet forskning om effekt av vaksiner ved immunsupprimerende behandling, fra den pågående Nor-vaC studien.

Hvordan foregår det?

Webinaret starter kl. 16.00 onsdag 17. november og består av to foredrag, samt diskusjon og mulighet til å stille spørsmål via chatten. Hvert foredrag er på 20 minutter og gir en kort og interessant innføring i temaet basert på rykende fersk forskning.

Etter foredragene blir det diskusjon med perspektiv fra erfarne pasienter, leger og forskere. Forskerne diskuterer og besvarer spørsmålene så godt det lar seg gjøre. Du kan også sende inn spørsmål på forhånd, på epost: dialogseminar@diakonsyk.no

Spørsmål mottatt innen mandag 15.11 blir besvart i webinaret.

Målgruppe og påmelding

Webinaret retter seg mot pasienter, helsearbeidere og forskere som er interessert i ny forskning om inflammatorisk leddsykdom og Covid-19. Du må melde deg på i lenken over for å få tilgang. Det er et begrenset antall plasser, først til mølla gjelder. Når du har meldt deg på får du tilsendt epost med lenke til selve sendingen.

Opptak

Er du interessert i å delta – men tidspunktet passer ikke? Hvis du melder deg på webinaret får du tilsendt en epost med link til det ferdige opptaket etter arrangementet er avsluttet – så kan du se foredraget og høre på diskusjonen når det passer deg i etterkant.