Hopp til innhold
Forside / / Delta på Revmatikerdagen 12. oktober
Støtt oss

Delta på Revmatikerdagen 12. oktober


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 14.09.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Revmatikerdagen er en gylden mulighet til å vise fram det gode fellesskapet i NRF og verve nye medlemmer. Lokallagene er flinke til å benytte dagen til å være synlig i lokalmiljøet og i lokalavisa. NRF sentralt byr på nye profileringsartikler til bruk på stand, og spesialskrevet og ny kronikk.

Skal man få nye medlemmer inn i laget må man iverksette aktiviteter og være synlige. Mange fylkes- og lokallag står på stand på lokale kjøpesentere og lignende, og inviterer til treff på Revmatikerdagen. Det er lurt å være tidlig ute med å bestille vårt nye profileringsmateriell som dere finner i nettbutikken til NRF.

Anbefalt og gratis profileringsmateriell:

Årets tema og aviskronikk

Årets tema på Den Internasjonale Revmatikerdagen 12. oktober er «tidlig diagnostisering». Temaet avgjøres av EULAR. NRF sentralt vil sende en ferdig skrevet aviskronikk om dette temaet til alle tillitsvalgte. De igjen kan sende kronikken videre til sine lokalaviser. Vi har hatt stor suksess med dette de siste årene, og vi takker alle tillitsvalgte som bidrar til å dele kronikkene.

Tidlig diagnostisering

NRF har gjennomført en landsomfattende i samarbeid med AbbVie og Kantar. Undersøkelsen viser nedslående tall for mennesker med muskel- og skjelettplager. Revmatikere er den pasientgruppen som må flest ganger til fastlegen før man blir trodd og sendt til spesialist. Hele seks ganger må en person i gjennomsnitt til fastlegen før han/hun blir sendt til revmatolog. Mer om dette temaet kommer snart i egen webartikkel om tidlig diagnostisering. Følg med!

Ny giv for verving

I 2017 var NRF en av få organisasjoner som kunne skilte med økende medlemstall. Nå ligger vi litt etter skjema og vi oppfordrer derfor alle NRFs ildsjeler til å bli med på høstens vervedugnad.

NRF trenger flere medlemmer for å bli mer slagkraftige!

Verv og vinn!

  • Den beste ververen vinner gavekort på 10.000 kroner.
  • En tilfeldig trukket verver vinner gavekort på 3.000 kroner.
  • Det fylket som verver flest medlemmer sett opp imot befolking fra 1. oktober og fram til jul, vinner gavekort på 10.000 kroner

Les mer om hvordan du kan delta på vervekonkurransen her.

Husk: Den beste dagen å gjøre verveaktiviteter på er på Revmatikerdagen den 12. oktober! Lykke til alle NRFs ildsjeler. Sammen er vi sterkere!