Hopp til innhold
Forside / nyheter / Det lønner seg å være medlem
Støtt oss

Det lønner seg å være medlem


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 10.06.2016 / Oppdatert: 20.06.2016


Det er mange gode grunner til å være medlem i Norsk Revmatikerforbund. Bruker du medlemsfordelene våre kan det fort bli ganske lønnsomt.

13113022_1153167368046957_2935519735047357462_o

Et medlemskap i Norsk revmatikerforbund er verdifullt på mange plan.

Norsk revmatikerforbund (NRF) ble stiftet i 1951 og er en av Norges største pasientorganisasjoner med over 34 000 medlemmer, fordelt på 19 fylkeslag og 225 lokallag spredt utover hele landet.

Virksomheten er basert på frivillig arbeid, demokratiske prosesser og solidaritet. Vi jobber for at alle med en revmatisk diagnose skal få den oppfølgingen og behandlingen de trenger, og at de skal bli sett som den ressursen de er.

Mer enn 300 000 nordmenn har muskel- og skjelettplager, og Norsk Revmatikerforbund jobber bredt for å bistå denne pasientgruppen, heve kompetansen og være en viktig stemme i samfunnsdebatten.

Vi jobber for å heve kompetansen om diagnosene, slik at pasienter og pårørende kan få den informasjon og hjelpen de trenger. Trenger du noen å snakke med har vi egne likepersoner, både i lokallag og på telefon, som har erfaring med en revmatisk diagnose og de utfordringene det kan by på.

Ønsker du å trene med andre i samme situasjon har vi Sykt Aktiv-kurs, treninger i varmtvannsbasseng, og flere organiserte treninger og turer som passer de fleste.

Politikerne våre trenger informasjon og kompetanse om våre pasientgrupper og de utfordringene de møter, for å bedre vilkårene for mennesker med en revmatisk sykdom. Derfor jobber vi aktivt med interessepolitikk, både nasjonalt og lokalt.

Vi bidrar til forskning gjennom legater og i samarbeid med ulike forskningsmiljøer.

Vi er en møteplass for revmatikere i alle aldre, hvor man kan møte likesinnede, spørre om hjelp og råd, og få et felleskap.

Som medlem i NRF får du:

  • Kunnskap om diagnoser og rettigheter
  • Tips om hvordan du best kan leve med diagnosen
  • Bli del av et større fellesskap med forståelse for din situasjon
  • Muligheten til å snakke med en likeperson, som kjenner systemer og rettigheter og har egen erfaring med revmatisme
  • Være med å bidra i en viktig sak – enten som medlem eller som tillitsvalgt hvis du ønsker
  • Mange gode medlemsfordeler

Et medlemskap i Norsk Revmatikerforbund koster 470 kroner i året. Og benytter du deg av medlemsfordelene våre så har du fort tjent inn medlemskontigenten.

Spar tusenlapper på forsikringen

Eksempelvis har vi en super avtale med Codan forsikring som gir oss inntil 20 prosent rabatt på forsikring, og inkluderer ID-forsikring og forsikring mot misbruk på nett.

Samler man bil-, innbo- og reiseforsikring blir det fort tusenlapper å spare. Og apropos tusenlapper – du får 200 SAS Eurobonus-poeng for hver tusenlapp du betaler i årlig forsikringspremie.

Hører vi ”turer til varmere strøk”?

Ta ferie og behandling i behagelig klima

Og når vi snakker om varmere strøk. Som medlem i Norsk Revmatikerforbund er du hjertelig velkommen til Reuma-Sol, vårt eget ferie- og behandlingssted i Spania. Her ligger alt til rette for god behandling i deilig klima. Flere av våre lokallag arrangerer også turer til hyggelige priser hit gjennom Helsereiser.

Skal du ut og reise kan det være lurt å ha med World Medical Card. Hvis du skulle trenge hjelp av helsepersonell vil de enkelt få tilgang på dine medisinske opplysninger via kortet. Dette er en ekstra trygghet som det kan være godt å ha med på tur. Som medlem i Norsk Revmatikerforbund får du en betydelig rabatt på kortet.

Spar inn kontigenten på strøm og trening

Vil du ha deilig klima hjemme også, så garanterer NorgesEnergi medlemmer i Norsk Revmatikerforbund billig strømpris gjennom hele året. Her er det også mange penger å spare.

For de som bor i nærheten av Sats Elixia-sentre kan det være vel verdt å få med seg rabatten på 10 prosent. Da kan du nemlig spare 750 kr i året. Det tilsvarer medlemskontigenten og vel så det.

Bli kjent med ALLE medlemsfordelene våre

Ved hjelp av gode samarbeidspartnere har vi utviklet et bredt utvalgt av gode medlemsfordeler som er både nyttige og lønnsomme.

Bli kjent med alle medlemsfordelene våre her – det kan lønne seg