Hopp til innhold
Forside / / Digital gjennomføring av landsmøte
Støtt oss

Digital gjennomføring av landsmøte


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 11.09.2020 / Oppdatert: 17.10.2023


Forbundsstyret har vedtatt digital gjennomføring av to grunner; økende smittesituasjon og ivaretakelse av demokratiske rettigheter. Smittesituasjonen er ikke under kontroll og FHI fraråder at NRF som pasientorganisasjon oppfordrer til fysisk oppmøte. I tillegg er det flere som ikke ønsker å reise, og ivaretakelse av demokratisk likhet oppnås best dersom alle delegater deltar digitalt.

Digital gjennomføring

På landsmøte vil vi benytte SmartVote digitale landsmøtesystem. For deg som delegat betyr det at du får tilgang til en nettapplikasjon (delegatapp) hvor du kan melde deg på talerlisten, avgi dine stemmer og legge inn forslag. Selve møtet vil foregå via Teams, og det vil produseres en sending som streames direkte ut på vår youtube-kanal.

Som delegat må du ha tilgang til en laptop og/eller et nettbrett med god nettdekning, høyttaler og mikrofon. Delegater fra samme fylkeslag kan sitte samlet, men alle må kunne koble seg på delegatappen. Hvis det sitter flere i samme rom er det viktig at dere kun har 1 lydkilde inn og 1 lydkilde ut, og at dere overholder gjeldende smittevernregler. Har man meldt seg til talerlisten er det viktig at man snakker rett inn i pc eller mikrofon, den kan ikke stå midt i et rom med flere mennesker rundt.

Det vil bli avholdt 2 tester i forkant for å sikre en god gjennomføring. Datoene for dette er mandag 05. oktober kl 19.00 – 20.00 og torsdag 08. oktober kl 16.30 – 17.30.  På disse testene er målet at alle skal få koblet seg opp på Teamsmøtet og få en innføring i bruken av delegatappen.

Etter påmelding vil alle delegater og observatører med tale- og forslagsrett motta en epost med 2 lenker, en til delegatappen og en til Teamsmøtet fra «NoReply – NRF <noReply@smartdialog.no>». Det vil komme en e-post i forkant av prøvene og en egen til selve landsmøte. Lenken til delegatappen vil være den samme, men lenken til Teamsmøtet vil være forskjellig. Ved påmelding er det viktig at alle delegater og observatører oppgir en personlig e-postadresse som blir den gjeldende kontaktadressen til hver enkelt delegat/observatør.

Mer informasjon om landsmøte

Saksdokumenter til landsmøtet

Innkalling til landsmøtet

Deltakerliste