Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Oslo Nord-Vest revmatikerforening
Støtt oss

Oslo Nord-Vest revmatikerforening

Oslo Nord/Vest Revmatikerforening ble stiftet i 2002 og omfatter bydelene Frogner, Vestre Aker, Nordre Aker, St.-Hanshaugen, Grünerløkka, Sagene og Ullern.

Vi har i dag rundt 700 medlemmer og har varierte aktiviteter som medlemsmøter, turer, likepersonsarbeid og interessepolitisk arbeid. I tillegg er vi aktive med varmtvannstrening som vi tilbyr både på Sofienbergsenteret og Diakonhjemmet sykehus

Alle våre medlemsmøter holdes på Froger Seniorarena, Slemdalsveien 3.

Hjertelig velkommen som medlem hos oss

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

 • Bassengtrening

  Sofienbergsenteret
  Mandager kl. 16.00, kr 850,-. Bassengansvarlig: Liv V Johansen, tlf 909 56 429.

  Munchsgt
  Onsdager kl. 15.00, kr 1 100,-. Bassengansvarlig: Eva-Lill Kamhaug, tlf 482 34 053, epost: eva-lill@kamhaug.no.

  Røabadet
  Vi sponser hvert medlemskap med kr 200,- pr mnd i fire mnd. Vår: februar, mars, april, mai. Høst: september, oktober, november, desember. Ansvarlig: Eva-Lill Kamhaug tlf 482 34 053. epost: eva-lill@kamhaug.no

 • Cafemøter

  Dette er for oss en ny aktivitet. Representant(er) fra styret møter opp på Kafé Egon på Storo-senteret kl.11.00. Her kan man komme, slå av en prat med en i styret og andre fra foreningen, ta en kopp kaffe/te og eventuelt spise noe. En av oss er der fram til kl.13.00. Dette er et uhøytidelig møte mellom medlemmer og styremedlemmer.

 • Likepersoner

 • Grasrotandelen

  Oslo NordVest Revmatikerforening er tilknyttet grasrotandelen til Norsk Tipping. Hvis du velger å tilknytte ditt spillenummer til vårt grasrotandel får vi 5% av din spillerinnsats. Så hvis du spiller for 100 kr får ONVR 5 kroner. Det eneste du må gjøre er å knytte deg opp til oss:

  SMS følgende melding til 2020 (tjenesten er gratis):
  Grasrotandelen 991465804

  Takk for din støtte!