Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal Revmatikerforening
Støtt oss

Oppdal Revmatikerforening

Velkommen til Oppdal Revmatikerforening

Oppdal Revmatikerforening har rundt  89 medlemmer, og jobber for bedre forhold for de med muskel og skjelettplager i lokalsamfunnet vårt. Vi er derfor så glade for å arrangerer bassengtrening, saltrening og gågrupper tilpasset våre medlemmer og medlemsmøter med aktuelle temaer og med høyt sosialt fokus. Vi jobber og for å arrangere helsereiser til god pris for våre medlemmer, noe som bidrar til en sammensveiset gjeng der mestringsfølelsen kan få blomstre til tross for helseutfordringer.

Vi er stolt over å ha lokale aktører på laget, og har jobbet for rabattordninger hos Spenst Oppdal på treningsmedlemskap samt medlemsrabatt hos Intersport Oppdal.

Da nettsiden vår har begrenset kapasitet oppfordrer vi interesserte i å følge oss på Facebook «Oppdal Revmatikerforening» for oppdaterte nyheter og bilder fra hva vi driver på med, og ikke minst ta kontakt ved spørsmål, vi er her for dere!

Se hva vi kan tilby

Oppdal Revmatikerforening ble stiftet 19. januar 2015.  Foreningen ble stiftet for å ivareta de med revmatiske lidelser i lokalsamfunnet.
Vi arrangerer trening i varmtvannsbasseng, og jobber for å få til en tur til varmere strøk.  Vi har hatt diverse temakvelder med foredragsholdere fra bl.a.
NAV, St. Olavs Hospital, Bedre Liv, Oppdal Fysikalske, kostholdskurs med fokus på tarmhelse, førstehjelp for folk flest og strikke-kafeer. Vi har også arrangert gå-grupper, trening i sal og medlemskvelder med sosialt innhold i forbindelse med sommer og jul.
Vi ønsker oss flere medlemmer, så sliter du med muskel og skjelettplager, og ønsker mer kunnskap om mestring, uansett alder,
så ta kontakt.

Vår saltrening startet opp 8 januar 2020, og foregår i lokalene til Spenst Oppdal. Ta kontakt ved interesse, da plassene ikke er ubegrenset

Vi arrangerer bassengtrening en gang i uken for våre medlemmer. Våren 2019 foregikk disse tirsdager kl 1900 ved Oppdal Kulturhus der det startet med en kaffekopp før vi gikk ned i bassenget for trening kl 1930-2030.
7 Januar kl 19.30 startet bassengtreningene for våren 2020 opp igjen, og de vil være på tirsdager og med oppmøte kl 19.00 slik som tidligere.                                                                                                                                                                                                                                             Pr dags dato er listen full, men ta kontakt med Johanne eller Marit så skriver de deg opp på venteliste og gir deg beskjed hvis det blir ledig plass.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Last inn flere

Kontakt oss

Postadresse:
Lønsetvegen 30
7342 Lønset

Tlf:  410 31 774
E-post:
oppdal.st@revmatiker.org

Det skjer

Få oversikt over alle kurs og aktiviteter i NRF Trøndelag Sør.

Aktivitetskalender

Spiller du i Norsk Tipping?

Vil du støtte Oppdal Revmatikerforening og vårt arbeid?

Støtt oss med din Grasrotandel!

Søk oss opp under mottakere:

«Oppdal Revmatikerforening», eller via

Org.nr. 916674732

 

Kontakt oss

Rødskrubbveien 20, 7340 Oppdal
Leder: Marit Vindal
Tlf: 906 34 007
oppdal.st@revmatiker.org

Likepersoner

Veileder
Marit Vindal
90634007
marit.vindal@oppdal.com

Veileder
Johanne Foss
93817041
johanne.foss@oppdal.com

Styret

Leder
Marit Vindal
906 34 007
marit.vindal@oppdal.com

Kasserer
Johanne Foss
938 17 041
johanne.foss@oppdal.com

Sekretær
Turid Dørrum
41400279
turiddorrum@gmail.com

Styremedlem
Mette Størvold
992 36 940
mette.storvold@oppdal.com

Styremedlem
Marit Myrhaug
45605953
marit.myrhaug@oppdal.com

1. Varamedlem
Hanne Skjøtskift

2. Vara
Irene Austad

Logg inn