Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / Larvik Revmatikerforening
Støtt oss

Larvik Revmatikerforening

Velkommen til Larvik Revmatikerforening

Larvik Revmatikerforening ble stiftet i 1953 og har 293 medlemmer (oktober 2023).

Vi har møter nesten hver 3. torsdag i måneden. Møtene er som oftest gratis og åpne for alle. Vi ønsker at folk med revmatiske sykdommer eller skjelett- og muskelplager skal være i aktivitet. Derfor arrangerer vi ulike typer temamøter for å engasjere, inspirere og motivere til aktivitet og engasjement. På møtene våre har vi utlodning hvor hver enkelt bidrar med liten eller stor innpakket gevinst. Dette er en viktig inntektskilde for oss. Til jul pleier vi ha tilbud på julemiddag med påfølgende konsert på Bølgen (begrenset antall).

Vi arrangerer også stands i byen vår med utlodning noen ganger i året. Slik ønsker vi også spre informasjon om tilbudene fra foreningen og fra Norsk Revmatikerforbund.

Innimellom arrangerer vi dagsturer.

Vi sender vanligvis ut informasjon om det som skjer i foreningen på epost og/eller sms.

Aktiviteter oppdateres fortløpende her på hjemmesiden og i alle fall på Facebook: Larvik Revmatikerforening

Se hva vi kan tilby


VEILEDNINGSTJENESTE 

Vi har veiledere (tidl. kalt likepersoner) som driver veiledningstjeneste, samt instruktører/koordinatorer for varmtvannstrening og saltrening som også driver veiledning for den aktuelle treningen. Vi jobber med å bli bedre tilgjengelig i 2022 ute på bibliotek, kjøpesentre og på det nye kontoret vårt på Tanum. Dette blir oppdatert her på hjemmesiden når planen er lagt!

Alle våre veiledere har taushetsplikt! Vi hører gjerne fra deg. Dersom du ønsker en prat, ta gjerne kontakt med en av likepersonene eller en i styret. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på høyre side.

TRENINGSMULIGHETER: BASSENG, SPENST OG YOGA

Sjekk facebooksiden vår for nærmere informason.

BASSENGTRENING
Rimelig treningsavgift for medlemmer av Larvik Revmatikerforening. Det betales en semesteravgift per parti man deltar (rabatt vil gis fra og med parti nr 2). Vi oppfordrer påmeldte til å delta minst 75% per parti (per kveld) i løpet av semesteret. 
MEDISINSK YOGA
medisinsk yoga for folk som har «vondter». Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, kan du lese denne artikkelen fra Norsk revmatikerforbund: https://www.revmatiker.no/yoga-er-den-beste-treningsformen/
SALTRENING SPENST
Saltrening på Spenst i Larvik med spesialpris for medlemmer av foreningen hver onsdag formiddag. Vi oppfordrer påmeldte til å delta minst 75% av treningene per semester.

NB: Alle må være medlemmer av NRF for å få spesialprisen på treningstilbudene. 

Last inn flere

Kontakt oss

Postadresse:
Postboks 525 Nanset
3252 Larvik

E-post:
larvik.vf@revmatiker.org

NB! NY Besøksadresse:
Frankendalsveien 97, 3. etasje (heis)
(Hovedinngang på siden av bygget)

Bankkonto: 2510 10 15141
Organisasjonsnummer: 983922058

Leder Sølvi Engell Iversen
Tlf: 909 43 889
E-post: seivers@online.no

Det skjer

Få oversikt over alle kurs og aktiviteter i Vestfold.

Aktivitetskalender

Kontakt oss

Postboks 525 Nanset, 3252 Larvik
larvik.vf@revmatiker.org

Likepersoner

Logg inn