Hopp til innhold
Forside / nyheter / En helg med trening og friskliv
Støtt oss

En helg med trening og friskliv


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 30.05.2024 / Oppdatert: 30.05.2024


Deltakerne lærte ikke bare teori om trening, men måtte selv til pers. Her er en fornøyd og gira gjeng etter en hard og morsom treningsøkt på CrossFit Jessheim.

En engasjert gjeng NRF-tillitsvalgte med interesse innen trening og friskliv var samlet for kurs og faglig påfyll på Gardermoen i mai. Kunnskapen og inspirasjonen tar de med seg tilbake til sine lokallag og medlemmer.

Deltakerne på samlingen var både trenings- og mosjonskontakter i NRF og blivende og kommende Frisklivsagenter som ville lære mer om trening, friskliv og revmatisk sykdom.

Samlingen var ledet av fagsjef for friskliv i NRF, Ole-Martin Wold, og han hadde ikke problemer med å motivere deltakerne.

– Vi er utrolig glade for den gløden deltagerne viser for å fremme en aktiv fremtid for våre medlemmer. Vi er heldige som har disse ressursene i NRF, sier Wold.

Gira etter gøyal treningsøkt

Helgen var fylt med foredrag og kurs, blant annet foredrag om trening og revmatisk sykdom og hvordan gjennomføre mobilitetstrening med stol og bord.

Deltakerne måtte selv til pers da de lørdag avsluttet dagen med en spennende treningsøkt på CrossFit Jessheim.

– CrossFit er en treningsform som kombinerer elementer fra blant annet styrketrening, turn og utholdenshetstrening. Den er kjent for å være en tøff treningsform, men den er samtidig veldig tilpasningsvennlig, og kan passe for de fleste, forteller Wold.

Det var en fornøyd og gira gjeng med NRF-tillitsvalgte som kunne unne seg en god middag og sosial hygge lørdag kveld. Søndagen fikk deltakerne undervisning, både i teori og praksis, av en ekstern kursholder inne presentasjonsteknikk.

Jeg kan ikke skryte nok av denne gjengen som gjør så mye for våre medlemmer på frisklivsfeltet. Dette er kurs vi ønsker å fortsette med, sier Wold.