Hopp til innhold
Forside / / En hverdagshelt med stort engasjement
Støtt oss

En hverdagshelt med stort engasjement


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 28.11.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


Gerd Jenny har levd med leddgikt siden 1983. Hun mener at hun til enhver tid har fått den beste tilgjengelige behandlingen. Det tilbudet ønsker hun at alle revmatikere skal få, uavhengig av hvor i landet de bor.

Gerd Jenny Aanerud ble medlem av NRF i 1986. Hun ble raskt et aktivt medlem, blant annet som instruktør i basseng fra begynnelsen av 1990-tallet. Hun har hatt mange tillitsverv opp gjennom årene og er nå lokallagsleder i Groruddalen Revmatikerforening, som hun var med å starte opp i 1994.

NRF har betydd veldig mye for meg og har gått som en rød tråd gjennom hele mitt voksne liv.

Trening er helse

Forskningen er kommet langt når det gjelder trening og intensiv fysisk aktivitet. Gerd Jenny vet at dette hjelper og hun trener både styrketrening og reiser på helsereiser med mye fysisk aktivitet. Gerd Jenny er et levende bevis på at fysisk aktivitet i kombinasjon med styrketrening hjelper.

NRF er viktig for at det skal finnes relevante tilbud både for «de eldre medlemmene» og ikke minst at det kommer relevante tilbud til generasjoner fremover.

Din støtte hjelper andre

NRF takker alle som gir økonomiske bidrag til organisasjonen. På den måten kan vi hjelpe enda flere til å få økt kunnskap om sin sykdom. Økt kunnskap gir økt mestringsfølelse. Din støtte betyr mye for alle.

Her kan du gi din støtte: