Hopp til innhold
Forside / nyheter / Essay-konkurranse: «Min ideelle arbeidsgiver»
Støtt oss

Essay-konkurranse: «Min ideelle arbeidsgiver»


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 26.06.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Hvert år arrangerer NRFs paraplyorganisasjon, The European League Against Rheumatism (EULAR), en essay-konkurranse for å fremme kunnskap og engasjement for og blant folk med revmatiske lidelser og plager i muskel og skjelett.

Vinneren av konkurransen mottar en pris som er etablert for å ære minne av norske Edgar Stene som led av ankyloserende spondylitt, også kjent som Bekhtereves sykdom. Stene var en stor forkjemper for samarbeid mellom helseprofesjonene, pasientene og organisasjoner i det sivile samfunn.

Årets konkurranse setter fokus på arbeidsliv og arbeidsgivere. Hvordan skal man legge til rette for et inkluderende arbeidsliv? Hvem er den ideelle arbeidsgiveren?

NRF inviterer nå alle pasienter og brukere med revmatiske lidelser og plager i muskel og skjelett til å skrive et essay om temaet. Teksten bør være ca to sider lang og ikke overstige 6.000 tegn inkludert mellomrom.

Tekstbidrag kan sendes post@revmatiker.no, merket «STENE-PRISEN». Bidraget må være NRF i hende innen  31. desember 2018.

Les mer her:

Spørsmål om essay-konkurransen kan rettes til post@revmatiker.no

Lykke til!