Hopp til innhold
Forside / nyheter / Fant diamant hos NRF i Drammen
Støtt oss

Fant diamant hos NRF i Drammen


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 28.10.2016 / Oppdatert: 28.10.2016


Glitter og glamour er vanligvis ikke standarden når NRF møtes. Men i Drammen gjør de mer enn å by medlemmene på bassengtrening, stavgang og håndarbeidstreff. I høst inviterete de til smykkeauksjon, elegant festkveld og «Glitter og glamour»-treff på Børsen.

– Stemninigen sto i taket, og vi klarte å appellere også til litt yngre medlemmer med dette arrangementet som vi markedsførte i radio på forhånd, forteller Tove Mile i Drammen og omegn revmatikerforening. Sammen med Per Gunnar Selvig og Torbjørn Pettersen inviterte hun til eksklusiv auksjon og arrangementet «Glitter og glamour» i høst.

Auksjon på Børsen
6-Børsen, Drammens storstue, var pyntet i sin fineste prakt da 60 feststemte damer ble geiledet inn til sine plasser.

–  Landfalløens Blæseorkoster tro til med kjente melodier, og grunnmuren ble solid bygget på en-to-tre. Med ostetallerken på bordene og litt vin i glasset kunne auksjonen begynne.  Skjerf, smykker, vesker, hatter og mange flotte objekter skiftet eiere. Eksklusive dusjhetter til varmtvannstreningen, og «snekkerkassen» til hjemmelaget appelsinmarmelade var det mange som bød på, forteller Mile.

Dimonds are a girls best friend
Kveldens høydepunkt var da auksjonariusen ba de fremmmøtte om å løfte opp tallerkene, og se hva som skjulte seg under. Astrid Bjørgen var den lykkligste i salen da hun fant en 0,08 karat diamant limt på baksiden av tallerkenen.

image005

Budrunder, sang og dikt

–  Våre mannlige frembydere, kledd i dress og med hvite vanter, gjorde en fremragende jobb, og var et populært innslag.  Slipset til medlem Samir og etterligningen av Mette-Marits festhatt, skapte stor glede.  Det ble en super flott kveld, høyt lydnivå, mange høye budrunder og ved ellevetiden ruslet damene og herrene hjem etter en børsaften det vil bli snakket mye om. Vi gleder oss til neste år allerede! sier primus motor Tove Mile.  Hun takker spesielt auksjonarius Torbjørn Pettersen for god jobb.  Han hadde flere strenger å spille på; han bød også på sang og diktlesning.

image004

NRF er mer enn bassengtrening og stavgang

Mange av våre lokallag står for arrangementer med kreativ vri. NRFs arrangmenter er viktige inngangsdører for nye medlemmer og en glimrende måte å verve nye venner til foreningen. Ta kontakt med kommunikasjonssjef Ingunn Larsen via epost il@revmatiker.no dersom du ønsker tips om markedsføring av lokallagets arrangementer.