Hopp til innhold
Forside / nyheter / Flott engasjement på Arendalsuken 
Støtt oss

Flott engasjement på Arendalsuken 


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 18.08.2016 / Oppdatert: 18.08.2016


NRF Agder har stått på stand under hele Arendalsuka, og vervet mange nye medlemmer. Det jobbes på skift, og latteren sitter løst. Og det kommer stadig nye interesserte innom standen. 

image1

– Her får vi spørsmål om konkrete diagnoser, om medlemstilbudet, og samtidig møter vi revmatikere og får vi informasjon fra de som best vet hvor skoen trykker. Lokalavisen har også vært innom for å intervjue en aktiv NRF’ er til spalten «fem på Arendalsuka», forteller politisk rådgiver Aina Stenersen. Hun har tatt turen til Sørlandet for å stå på stand, delta i debatter og møte lokale og nasjonale helsepolitikere.

– Været er strålende, og det er mange spennende helsedebatter disse dagene! Fylkessekretær i Agder, Hanne Nøding, og jeg har også deltatt på debatter i regi av FFO, fysioterapeutene, ergoterapautene, og fått mye god informasjon til videre arbeid, forteller Stenersen som er godt fornøyd med Arendalsuka så langt.

Vi heier på NRF Agder, Hanne, Aina og alle frivillige som er med og setter Norsk Revmatikerfobund på kartet under Arendalsuka!

 

Les mer om Arendalsuka her