Hopp til innhold
Forside / / Giverglede gir resultater for Reuma-Sol
Støtt oss

Giverglede gir resultater for Reuma-Sol


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 13.09.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


En innsamlingsaksjon for oppussing av leilighetene på Reuma-Sol ble lansert i sommer. Allerede har flere lokallag og fylkeslag i NRF engasjert seg og gitt midler til oppussingen.

– Alle lokallag og fylkeslag er invitert med for å gi leilighetene et etterlengtet løft. Vi trenger deres støtte, sier en engasjert direktør Dorothy Huskisson Hansen. Når et fylke eller lokallag samler inn penger til oppussing av en leilighet, vil vi merke leiligheten med et skilt hvor det står at leiligheten ble pusset opp med midler fra det fylket/lokallaget de kommer fra. Da blir det for fremtiden synlig hvem som har bidratt, forteller hun.

Stort engasjement

Flere lag er allerede godt i gang, og til nå har det kommet inn 250.000 kroner til oppussing av leilighetene. Drammen og omegn Revmatikerforening er ett av lagene som har bidratt, og har bevilget 100.000 kroner til oppussing av to leiligheter.

– Dette ble enstemmig vedtatt på vårt styreseminar i august. Reuma-Sol er et flott sted for alle våre medlemmer, gamle og unge, forteller Tove Mile, leder i Drammen og omegn. Andre lag som har gitt støtte til Reuma-Sol er Bjugn, Trøndelag sør og Nannestad.


Dorothy Huskisson Hansen, Reuma-Sol

– Vi er veldig takknemlig for støtten. Det gir oss glede å se at engasjementet er stort for å få rustet opp Reuma-Sol, sier direktør Dorothy. Arbeidet skal igangsettes i oktober i år.

Dugnadsånd

Investeringen for en nyoppusset leilighet er på 5.000 euro (ca. 50.000,- norske kroner), og stafettpinnen går over det ganske land til alle lokal- og fylkeslag. Hvem er neste mann ut til å bidra med at leilighetene på Reuma-Sol for et ansiktsløft?

– Her er det mulighet til å gjøre en god gammeldags dugnad, sier generalsekretær Tone Granaas. Reuma-Sol er NRFs stolte flaggskip, og trenger nå litt ekstra støtte for å fremstå enda mer attraktiv for NRFs medlemmer og andre gjester. En gyllen mulighet for å gi inntekter fra høstens loddsalg eller basar til et godt NRF formål. Håper alle tar opp saken i sitt styre og kan samles om dette gode formålet, avslutter Granaas.

Vil ditt lag bidra?

All giverglede kan synliggjøres på Reuma-Sol’s konto 7058.07.23312 i DNB. Merk innbetalingen med «Renovering Reuma-Sol». Husk å fylle ut avsenderfeltet ved oversending av midlene. God giverglede og dugnadsånd!