Hopp til innhold
Forside / nyheter / Gratis webinar: Riktig trening og kosthold
Støtt oss

Gratis webinar: Riktig trening og kosthold


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 06.02.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Vil du lære mer om hva du selv kan gjøre for å kunne leve bedre tross smerter i muskler og ledd? Vi lærer deg mer om betennelsesvennlig livstil. Se NRFs seminar på web 15. mars. Gratis for alle.

Medisiner er ikke tema på webinaret, men tips og råd fra fageksperter og brukere om hva du selv kan gjøre for å få en bedre hverdag. Norsk revmatikerforbund (NRF) setter aktivitet, trening og kosthold på agendaen! De som følger webinaret vil få konkrete råd og tips fra ekspertene.

Ekspertpanelet:

  • Doktor Fedon Lindberg: Spesialist i indremedisin med betydelig kunnskap og erfaring innen ernæringsmedisin. Han har utgitt 17 bøker om kosthold og helse siden 2000.
  • Forsker/fysioterapeut Camilla Fongen: Jobber på Nasjonalt Kompetansesenter For Revmatologisk Rehabilitering (NKRR). Spesialist på fysisk aktivitet og trening ved revmatisk sykdom.
  • Spesialist i barne- og ungdomsfysioterapi Kristine Risum: Jobber på Oslo Universitetssykehus. Har nylig publisert en studie om fysisk form og funksjon ved barneleddgikt.
  • Personlig trener og revmatiker: Susann Olsen. Hun er trening- og mosjonskontakt i NRF, har diagnosen Sjøgrens og har høy kompetanse på trening for revmatikere.
  • Debattleder: Anna Fryxelius (NRF) og forfatter av boken «Kronisk». Leder diagnosearbeidet i NRF.

Temaer på webinaret:

  • Kan muskel- og skjelettplager reduserer ved riktig kosthold?
  • Hva er riktig kosthold for autoimmune sykdommer som revmatisme?
  • Hvordan kan trening ha sykdomsnedsettende effekter?
  • Hvor hardt skal man trene med betennelse i kroppen?
  • Konkrete treningstips

Du kan komme med innspill

Dersom du har spørsmål og problemstillinger du ønsker at vi tar opp på webinaret, send disse på forhånd til prosjektleder Joachim Sagen på epost: jos@revmatiker.no

Når og hvor?

Webinaret vil også gjøres tilgjengelig i etterkant på vår YouTube-kanal.