Hopp til innhold
Forside / nyheter / Innsamling til Reuma-Sol
Støtt oss

Innsamling til Reuma-Sol


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.12.2020 / Oppdatert: 17.10.2023


Styret i NRF er kjent med at informasjon om at den frivillige innsamlingsaksjonen til Reuma Sol ikke har nådd ut til alle våre medlemmer. Som dere vet har Reuma Sol i 20 år gitt et tilbud til våre medlemmer og andre som har behov for helsereiser og det er lagt ned en stor jobb for å gjøre stedet vårt i Spania bærekraftig. Dessverre har korona-pandemien medført at anlegget nå er stengt, men vi arbeider hardt for at det fortsatt skal være mulig for revmatikere å reise til Reuma-Sol når pandemien slipper taket!

Arbeidet med bevaring er forankret i vedtak på det siste ekstraordinære landsmøtet, der det ble besluttet at vi fortsatt skal jobbe for at Reuma-Sol også i fremtiden skal kunne gi et tilrettelagt tilbud til revmatikere. Skal dette arbeidet lykkes, trenger vi økonomiske bidrag fra lag og medlemmer.

Foreløpig er det kommet inn om lag 900 000 kroner. Det er et formidabelt beløp som vi ydmykt takker dere for. Målet er å få inn 1,5 millioner kroner til jul. Da vil vi kunne holde anlegget «flytende» frem til sommeren (juni) 2021. Etter det planlegger vi utleie-oppstart igjen. Gitt at koronaen slipper taket. Vi oppfordrer derfor alle til å bidra for å klare dette.

Bidragene kan du/dere enten sende på Vipps til nr  125409 , som er Møre og Romsdal sin Reuma-Sol konto, eller betale inn til kontonummer 7035 05 27603.

På forhånd hjertelig takk for at du deltar i denne dugnaden!

Vennlig hilsen
Tor Eivind Johansen, forbundsleder NRF»