Hopp til innhold
Forside / / Kjerstin Fjeldstad blir forbundsleder i NRF
Støtt oss

Kjerstin Fjeldstad blir forbundsleder i NRF


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.09.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Forbundsleder Jan Grund varslet i dag at han går av som forbundsleder i Norsk Revmatikerforbund (NRF) grunnet helsemessige årsaker.

Etter stødig lederskap gjennom snart 6 år, trekker Grund seg ett år før NRFs neste landsmøte. Første nestleder Kjerstin Fjeldstad overtar nå som forbundsleder i NRF med virkning fra 15. september. Dette ble varslet i dag på fylkesledersamling i NRF.

Erfaren ny forbundsleder

Fjeldstad har vært første nestleder i NRF i snart 6 år. Hun har mange tiår bak seg i organisasjonen i ulike verv, både nasjonalt og på fylkes- og lokalnivå.
– Kjerstin kjenner særdeles godt til revmatikersaken, og hun har svært god organisasjonskunnskap og kompetanse på interessepolitikk. Fjeldstad har selv en revmatisk diagnose, og har stor forståelse for medlemmenes situasjon. Hun kan hoppe rett inn i førersetet nå som jeg dessverre må tre av, sier Jan Grund. Han synes det er trist å måtte forlate NRF.

Grund går av på topp

– Jan Grund har gjort en formidabel jobb for NRF som forbundsleder. Han har gått i bresjen og bidratt til at NRF har blitt en mer løsningsorientert og profesjonell samfunnsaktør. Han har løftet organisasjonens interessepolitiske arbeid og vært en moderne og samlende forbundsleder, sier generalsekretær Tone Granaas i NRF. Hun takker Grund for godt samarbeid gjennom 6 år, og er glad for at Kjerstin Fjelstad tar forbundslederansvaret i NRF i tiden fram til valget på Landsmøtet i Ålesund i 2019.
– Sammen med de andre tillitsvalgte i organisasjonen skal jeg bidra til å kjempe videre for våre medlemmers rettigheter, sier Kjerstin Fjelstad. Hun er klar for oppgaven!