Hopp til innhold
Forside / nyheter / Kom deg til Moss!
Støtt oss

Kom deg til Moss!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 08.10.2016 / Oppdatert: 13.10.2016


Det er mange spørsmål man stiller seg når man får en revmatisk, kronisk lidelse. Hvordan blir livet videre? Hva er prognosene mine? Hvordan kan jeg leve best mulig? Norsk Revmatikerforbund i Østfold setter fokus på disse spørsmålene under en spennende og gratis konferanse.

18. oktober fra klokka 17, arrangerer NRF Østfold fylkeslag konferansen ”Du får revmatisme, hva skjer?”. Konferansen er både for de som har og ikke har en revmatisk diagnose, pårørende og alle som ønsker å holde seg oppdatert på revmatisme.

Foredragsholdere i toppsjiktet

På konferansen kommer det syv flinke foredragsholdere fra de beste fagmiljøene innen revmatisme. Det blir foredrag både fra forskere, ernæringsfysiologer, sexolog og fysioterapeut. Noen av temaene som berøres er siste forskning innen artrose og fibromyalgi, fysisk aktivitet, smertelindring gjennom medisinsk yoga og utfordringer ved kronisk lidelse.

Gratis

Konferansen er gratis og det er førstemann til mølla. Du kan lese mer om konferansen og melde deg på her.

– Alle som vil vite mer om disse temaene, er hjertelig velkommen. Det blir enkel bevertning og spennende stands i pausene samt mulighet til å møte andre som er i samme situasjon som deg selv, forteller fylkesleder i Østfold Lisbet Häberle. Hun forteller at det også blir anledning for tilhørerne å stille spørsmål etter hvert foredrag, en gylden anledning til å stille fageksperter eventuelle spørsmål du sitter inne med.