Hopp til innhold
Forside / nyheter / Kurs i FUNKIS for nybegynnere og erfarne
Støtt oss

Kurs i FUNKIS for nybegynnere og erfarne


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 18.10.2023 / Oppdatert: 25.10.2023


Ole-Martin Wold, fagsjef for friskliv i Norsk Revmatikerforbund, holder kurs for studieledere og kursarrangører i Funkis i oktober.

Studiearbeid, kurs og opplæring er en viktig del av virksomheten i NRF, som i mange andre frivillige organisasjoner. Norsk Revmatikerforbund er tilsluttet Studieforbundet Funkis, hvor vi kan søke om økonomisk støtte til kursvirksomhet og voksenopplæring.

Digitalt kurs i Funkis for nybegynnere og erfarne

Nå arrangerer NRF to digitale kurs på kveldstid. Kursene er på ca. 2 timer per dag over to dager, fordelt på kveldstid. Kursene er gratis, og du må ikke være medlem i NRF for å delta. De er ment for tillitsvalgte, ansatte, studieledere eller andre med tilknytning til studiearbeid. Dersom du ikke har noe verv, men ønsker å lære litt om hva studiearbeid (FUNKIS), er du hjertelig velkommen.

For den erfarne

Dette kurset er for deg som har hatt litt eller mye praksis i studielederrollen. Kurset passer også for deg som bare vil lære mer om hva dette er.

  • Del 1 – 18. oktober kl 18-20
  • Del 2 – 25. oktober kl 18-20 (mer praktisk)

Se mer informasjon og meld deg på her.

For nybegynneren

Dette kurset er for deg som er helt fersk i studielederrollen eller sitter i et styre. Kurset passer også for deg som bare vil lære litt mer om hva dette er, eller trenger litt oppfriskning.

  • Del 1 – 16. oktober kl 18-20 (denne delen har vært, men opptak kan ses i ettertid)
  • Del 2 – 24. oktober kl 18-20 (mer praktisk)

Se mer informasjon og meld deg på her.