Hopp til innhold
Forside / nyheter / Kurs: Verktøy for et friskere liv
Støtt oss

Kurs: Verktøy for et friskere liv


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 21.08.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Sykt Aktiv er et mestringskurs for deg i alderen 20-55 år som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv. Helgen 7.-9. september kan du bli med og få hjelp til å bygge et friskere liv.

I Sykt Aktiv jobber vi sammen med å sette motiverende treningsmål, og lærer hvordan vi kan mestre utfordringer som dukker opp på veien mot målet. Kurset hjelper deg å lære å balansere dine egne behov og helsebegrensninger, med krav og forventninger fra omverden. Du vil møte andre som er i samme situasjon og hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

«Jeg har fått en ny hverdag etter kurset Sykt Aktiv. Takker dere alle for alle gode råd og tips dere delte. Målene mine blir innfridd med positivt sinn, selv på dårlige dager.» – Deltaker

Verktøy for et aktivt liv

– Vi vet at mange i denne aldersgruppen savner et tilbud som er tilpasset til dem, forteller frisklivsrådgiver Ole Martin Wold. – Vi vet at denne gruppen faller mellom flere stoler. Å leve med kronisk sykdom er utfordrende, og det kan være vanskelig å finne balanse i hverdagen. De treningstilbudene som finnes hos kommersielle aktører tar ikke høyde for utfordringene man har som kronisk syk, samtidig som de tradisjonelle treningsaktivitetene i NRF-regi ikke alltid appellerer. Sykt Aktiv-kurset er derfor utviklet med nettopp denne målgruppen for øye.

Hvor og når?

  • Tid: 7. September kl: 16 og avsluttes 9. September kl: 13.
  • Sted:  Gardemoen – Best Western Hotel

Praktisk informasjon

  • Kursavgift/Egenandel: Kr 3200,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, kursmateriell, aktiviteter, forelesninger, samt forfriskninger under kurset.
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold ow@revmatiker.no og Anna Fryxelius.

Vil du delta?