Hopp til innhold
Forside / nyheter / Lær mer om yoga og mindfulness på Reuma-Sol
Støtt oss

Lær mer om yoga og mindfulness på Reuma-Sol


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 07.10.2016 / Oppdatert: 30.04.2018


La høstmørke være høstmørke og bli med til Reuma-Sol i november. Da kan du være med på kurs i yoga og mindfulness ved vårt Spania-paradis.

skjermbilde-2016-10-07-kl-02-09-27

Stress ned og bli kjent med deg selv i deilig sol og varme. 19. november arrangerer Helsereiser kurs i yoga og mindfulness på Reuma-Sol.

I løpet av en uke er det lagt opp til fjell- og strandturer, flere økter yoga, sunn mat og mulighet til å lade batteriene i høstmørket, som for mange revmatikere kan være en tyngre periode.

Mindfulness, yoga og meditasjon har positive effekter på stress og kan bidra til bedre smertemestring.

Kurset passer for deg som ønsker å få bedre kontakt med nuet, og som ønsker å komme i bedre form, med eller uten erfaring innenfor yoga, mindfulness og meditasjon. Det tilbys og anbefales laktovegetarisk kost, men annen kost er også tilgjengelig. Ved behov for spesialdiett må du si fra på forhånd.

Kurset ledes av fysioterapeut Benjamin Brandtzæg som har solid kompetanse og erfaring innen yoga, meditasjon og mindfulness. Du vil lære verktøy innen meditasjon og yoga, som du kan ta med deg videre i livet. For at alle skal få et best mulig utbytte av kurset, er det viktig at gruppen ikke blir for stor. Vi har av den grunn satt maks antall deltakere til 12 personer. Vent derfor ikke for lenge med å bestille.