Hopp til innhold
Forside / Barn og unge / Minner for livet
Støtt oss

Minner for livet


Skrevet av: burgnorge / Publisert: 06.07.2017 / Oppdatert: 06.07.2017


Sommer og sol på Gurvika under BURGs årlige familiesamling!

Forbi Larvik og Stavern, like ved idylliske Nevlunghavn, finner du solfylte Gurvika. Denne lille perlen i Vestfold har vært et hjem for BURGs familiesamlinger mang en gang, og i juni tok vi med oss 15 familier tilbake hit for en lærerik, sosial og minnerik samling.

Det er så godt å utveksle erfaringer og føle at vi ikke er alene.

I løpet av uken ble det arrangert kurs for hele familien. Foreldrene lærte mer om stønader fra en ansatt i NAV og hadde samtalegruppe med revmatolog. Søsknene ble delt i to aldersgrupper og hadde samtalegrupper ledet av ansatte på Lærings- og mestringssenteret på Rikshospitalet og NAKBUR. For BURG-barna ble det arrangert både bassengtrening og samtalegruppe med to eldre ungdommer som selv har erfaring med revmatisk sykdom.

Gull verdt
Erfaringsutvekslingen som skjer på det sosiale plan er også gull verdt for deltakerne, noe vi i BURG alltid får tilbakemelding om i etterkant av samlinger. På årets familiesamling var det flere av familiene som aldri hadde møtt andre i samme situasjon før, og som knyttet verdifulle bånd.

Skulle ønske vi kunne være her lenger!

Aktiviteter for store og små
På BURG sine samlinger er det mye fokus på mestring av livet med revmatisk sykdom. Gjennom aktivitet og lek møtes store og små i ulike utfordringer, blant annet gjennom vår årlige fotballturnering der voksne og barn blir blandet på lag i en uformell konkurranse. Gurvika er perfekt til aktiviteter både ute og inne, og i løpet av samlingen ble det arrangert sportsturneringer, kubbespill, rebusløp, bading, turer, og mye mer. For mange var tur til klatreparken Høyt og Lavt samlingens høydepunkt.

 

 

Tusen takk for en fantastisk uke sammen med dere alle. 

Vil du se flere bilder? Se album på vår Facebook-side her!