Hopp til innhold
Forside / nyheter / Nå venter LOL Hotel & Resort på de norske revmatikerne!
Støtt oss

Nå venter LOL Hotel & Resort på de norske revmatikerne!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 28.08.2021 / Oppdatert: 21.09.2021


Det er nå LOL Hotel & Resort som drifter på vår eiendom i Spania. Det vil fortsatt ta litt tid å perfeksjonere det fullverdige tilbudet til medlemmene, men de nye driverne er godt i gang. Nå venter de på at de norske revmatikerne skal komme ned, slik de alltid har gjort hele høsten og vinteren.

Selv om pandemien fortsatt er over oss, er de fleste av våre medlemmer nå fullvaksinert. Det betyr, slik reglene er nå, at vi fritt kan reise til Spania uten å måtte gå i karantene når vi kommer hjem. Den enkelte må selvsagt selv ta sitt valg og avgjøre om en skal reise, men det er altså lov. Alle må følge FHI sine reiseregler, og ha digitalt koronapass.

Hva er så tilbudet til norske revmatikere i 2021?

Det har vært mye arbeid knyttet til videre drift. Det ekstraordinære landsmøtet høsten 2020 vedtok at man skulle beholde eiendommen og påse at norske revmatikere fikk tilbud om opphold. Det er nå ivaretatt. Det er viktig å kommunisere at tilbudet slik det er nå, ikke er helt det samme som før. Eiendommen leies ut til et lokalt selskap, men avtalen med dette selskapet, LOL Hotel & resort (LOL står for Love Our Land), er skrevet slik at tilbudet til NRFs medlemmer skal være så fordelaktig som mulig. Man har tatt høyde for eksempelvis tilbud om behandling i tråd med Helfos regler, basseng varmet til 34 grader, saltvannsbasseng, mulighet for lege- og sykepleierkontakt, turer, og underholdning. Det skal også være mulig å bestille transfer til og fra flyplassen. Ut 2021 må behandling med fysioterapeut bestilles på forhånd, det samme gjelder dersom grupper ønsker bassengtrening med instruktør.

Husk at du må ha godkjent reiseforsikring!

Det finnes nå to måter å bestille på:

  1. Bestille hele pakketurer gjennom Solgruppen, for grupper eller enkeltvis. Da fikser de alt for deg/dere, og kan følge deg/dere opp under oppholdet.
  2. Bestille direkte hos LOL, for grupper eller enkeltvis. Da må du/dere selv bestille reise, transfer og eventuelle andre ting du/dere ønsker å ha tilgang til under oppholdet.

Bestille pakketur gjennom Solgruppen

Solgruppen er en erfaren turoperatør som har hatt gjester i Albir i snart 30 år. De organiserer opphold, fly, transport tur/retur flyplass, utflukter og aktiviteter. Fysioterapi, evt. rullestolassistanse forhåndsbestilles sammen med din reise.

Solgruppen skreddersyr egne opphold til alle NRFs lokallag og grupper til spesialpriser for NRFs medlemmer. Foruten opphold og trening, vil det kunne tilbys et godt utvalg av spennende utflukter, aktiviteter og sosiale arrangement: Hva med å kombinere et langtidsopphold med en tre dagers tur til Granada eller Toledo & Madrid? Spania har en fantastisk historie, mange severdigheter og fortreffelig mat og drikke. Gruppeturer skreddersys etter gruppen/lokallagets ønsker. Det lønner seg å bestille i god tid. Du må oppgi ditt medlemsnummer i NRF ved bestilling.

Bestill din reise hos Solgruppen på tlf. 73 53 50 12 eller på epost til solgruppen@solgruppen.no.

Hjemmeside: www.solgruppen.no

Bestille direkte hos LOL Hotel & Resort

Om du uansett er vant til å sette sammen turer selv, og er komfortabel med selv å påse at nødvendige detaljer er ivaretatt, kan direktebestilling hos LOL være et godt alternativ. Send epost til reservas@lolresort.com.Du må oppgi ditt medlemsnummer i NRF ved bestilling.

Hjemmeside: www.lolresort.com

Oversikt over priser ved direkte bestilling finner du her. For å sikre at våre medlemmer gis trygghet for å bestille allerede nå, gis det gode avbestillings- og ombookingsbetingelser:

Ombooking er gratis inntil 15 dager før.

Avbestilling

Individuelle reiser:
Mellom 5 og 2 dager: Betaling for 1 natt
1 dag før: Betaling 2 netter
Manglende oppmøte: Betaling 3 netter
Ved force majeure: Ingen avbestillingsgebyr

Gruppereiser:
Avbestilling inntil 30 dager før ankomst: Gratis
Mellom 29 og 15 dager før: 20 % av reservasjonen
Mellom 15 og 7 dager før: 50 % av reservasjonen
Mellom 7 netter og manglende oppmøte: 100 % av reservasjonen
Ved force majeure: Ingen avbestillingsgebyr

 

Velkommen til et deilig opphold i helsebringende omgivelser!