Hopp til innhold
Forside / nyheter / NRF-sjarm ga suksess på Arendalsuka
Støtt oss

NRF-sjarm ga suksess på Arendalsuka


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 25.08.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


Fylkesleder Mai-Britt Mykjåland smiler bredt. Hennes sørlandske sjarme og gode kunnskap om muskel og skjelett resulterte i at hun alene vervet 15 personer på fire dager.

Til sammen vervet NRF Agder Fylkeslag 25 nye medlemmer under Arendalsuka i år. Nybakt fylkessekretær Merete Gulbrandsen i NRF Agder Fylkeslag, roser Mai-Britt og de andre 20 frivillige medlemmene som bidro og sto vakt på stand under Arendalsuka i år.
– Det er en fryd å se at så mange frivillige vil gi av sin tid til å hjelpe oss å informere og verve nye medlemmer. Vi fikk besøk av mange som lurte på hva NRF kan bidra med når man har muskel- og skjelettplager. Tidlig diagnostisering var noe som ble tatt opp flere ganger, og det var tydelig at flere som besøkte oss på standen hadde brukt mange år på å få sin diagnose. Vi er veldig glad for at stemmen til vårt medlem og leder av BURG Agder, Gunn Alise, ble lyttet til under den viktige politiske debatten om rehabilitering. Ekstra gøy var det hun fikk oppslag på NRK Sørlandet. Det er så gøy at det gikk så bra under Arendalsuka! Vi gleder oss allerede til neste år og til nytt samarbeid med NRF sentralt, sier Merete.

Blide ildsjeler + energisk generalsekretær = dynamitt

– All ære til NRF Agder og deres fantastiske innsats under Arendalsuka. Det var en fryd å samarbeide med de blide ildsjelene på Sørlandet.  Sammen med vår energiske generalsekretær Tone Granaas satte vi NRF på kartet under denne viktige politiske festivalen. Fylkeslaget og NRF sentralt var dynamitt sammen under Arendalsuka i år. Vi takker de frivillige medlemmene som bidro til suksessen. NRF var tydelige og aktive, og sto for spennende arrangementer med temaene reahabiliteringsløft, samvalg og ventetid på sykehus. Fulle hus alle steder tilsier at vi traff blink. Vi lanserte ny pasientundersøkelse, påvirket politikere og deltok på andres arrangementer også. At NRF Agder klarte å verve så mange nye medlemmer på noen få dager var prikken over i`en, sier kommunikasjonssjef Ingunn Larsen.

Fylkesleder i Agder, Mai-Britt Mykjåland

Roser medlemmene

– Dette var koselig! Jeg synes at vi i NRF Agder har veldig god dialog med alle lokalforeningene og BURG. Jeg vil spesielt gi honnør til våre dyktige og engasjerte likepersoner som sitter vakter på tre sykehus i fylket. NRF Agder er veldig gode på trening og funkiskurs. Dette er aktiviteter som tiltrekker nye medlemmer, sier fylkesleder og storverver Mai-Britt Mykjåland.