Hopp til innhold
Forside / / NRF vil styrke NRF Hjelper deg
Støtt oss

NRF vil styrke NRF Hjelper deg


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 20.05.2020 / Oppdatert: 20.05.2020


Til alle våre lokallag og likepersoner,

Mange mennesker blir sittende alene under korona-epidemien, og vi ønsker å styrke den telefonbaserte veiledningstjenesten vår for å kunne hjelpe flere.

Å være telefonveileder i NRF Hjelper Deg handler om å kunne snakke med folk som lever med revmatisk sykdom. Du trenger ikke kunne alt, men du må kunne lytte og relatere til det å leve med kronisk sykdom. Du får all nødvendig opplæring og veiledning underveis.

Telefontjenesten er et utrolig viktig tilbud, og ved å være tilgjengelig som veileder der kan du gjøre stor forskjell for enkeltmennesker som sliter. Å få snakke med noen som forstår, som lytter og tror på deg, kan være vendepunktet for en som sitter alene med sin smerte og sykdom, og ikke har noen å snakke med eller noen å be om råd.

Kan du tenke deg å bli telefonveileder?

Vi ønsker å rekruttere til fire nye vaktlag. Ett vaktlag kan være fra 4-6 personer, jo flere man er jo flere er det å dele vakter på. Du kan melde deg individuelt og bli organisert i et landsdekkende lag, eller kanskje lokalforeningen har nok veiledere til å lage et eget vaktlag?

Laget får en uke med vakter ca hver 6 uke. Det er tre vakter per uke per i dag, med telefontid fra kl. 10-15. Med dette prosjektet håper vi å øke åpningstiden litt, kanskje å ha åpent en kveld i uken.

Å være telefonveileder er givende og viktig – og du kan gjøre en stor forskjell for enkeltpersoner som trenger hjelp.

Ta kontakt med oss hvis du er interessert!

Telefonveileder Hanne Schjerverud: hanne.schjerverud@gmail.com

Kontaktperson i administrasjonen: Anna Fryxelius: anna@revmatiker.no

Med vennlig hilsen,

Anna Fryxelius