Hopp til innhold
Forside / Ferie- og helsesenter i Spania / Ny direktør på Reuma-Sol
Støtt oss

Ny direktør på Reuma-Sol


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 19.09.2016 / Oppdatert: 19.09.2016


Den nye direktøren for Reuma-Sol, Martijn Scherbier (43) fra Nederland. Han er alltid åpen for nye tanker og ideer.

Scherbier er utdannet i hotelledelse samt økonomi fra Holland og har erfaring som leder innen hotell- og restaurantbransjen, senest som hotelldirektør for det kjente hotellet Utsikten i Geiranger og Quality Hotel og Resort Fagernes.

Han snakker flytende nederlandsk, engelsk og norsk – og etter hvert også litt spansk.

– Dette er en veldig spennende oppgave! Det er et nytt land for meg, jeg må lære meg et nytt språk og dette er et hotellsom aldri har hatt en direktør med hotell- og restaurantbakgrunn tidligere. Det betyr utfordringer, og det liker jeg, kommenterer en entusiastisk Scherbier.

Så, hva er det første en ny hotelldirektør gjør?

– I denne første fasen prioriterer jeg å ha samtaler med alle ansatte. Da får jeg en oppfatning om hvor vi står. I tillegg bor jeg for tiden her på området og det gir meg god anledning til å slå av en prat med gjestene, for eksempel i restauranten eller om kveldene.

Han ser allerede at mye er «utrolig bra», men at det finnes alltid detaljer og prosesser som kan finslipes.

– Jeg vet at mange gjester ser Reuma-Sol som sitt andre hjem og det er et fantastisk utgangspunkt. Så skal jeg selvfølgelig prøve å bidra til gode interne og administrative prosesser, til en godt forankret kundeservice og jevnt høy kvalitet i alt vi gjør.

Scherpbier fokuserer alltid på muligheter. Både privat og i arbeidslivet. Om fem år ser han for seg en lønnsom bedrift som har sin base i gjester som nyter godt av den spesialkompetansen som finnes om muskel og skjelett- helse, men som også er åpen for familier som ønsker en barnevennlig sommerferie, idrettslag som vil trene litt ekstra, eller bedrifter som vil skape en sunn, kulturell og inspirerende ramme rundt en konferanse.