Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ny helsefaglig rådgiver i NRF
Støtt oss

Ny helsefaglig rådgiver i NRF


Skrevet av: Camilla Stabell / Publisert: 14.10.2022 / Oppdatert: 14.10.2022


Nayana Ravi (33) startet i stillingen som helsefaglig rådgiver i oktober. Hun er utdannet lege, og ser fram til å jobbe med et spennende fagfelt i NRF.

I tillegg til legeutdanning har Nayana en master i internasjonal samfunnshelse fra Universitet i Oslo. Før hun startet i NRF jobbet hun som helsefaglig rådgiver i ME-foreningen.

I NRF skal Nayana blant annet jobbe med likepersonsarbeid, hun skal være et bindeledd mellom NRF og forskningsfeltet og hun skal bidra med helsefaglig råd til hele organisasjonen.

– Vi er så glade for å ha fått Nayana på plass. Hennes helsefaglige bakgrunn vil være en stor styrke for sekretariatet og for våre medlemmer, sier generalsekretær i NRF, Bo Gleditsch.

Spennende fagfelt

For Nayana er fagfeltet nytt, og hun gleder seg til å sette seg ordentlig inn i det og bli kjent med organisasjonen og det aktuelle forskningsmiljøet.

– Det er et stort fagfelt med mange forskjellige diagnoser med ulike utfordringer. Det er også et stort forskningsmiljø på revmatologi. Dette synes jeg er veldig spennende, sier Nayana.

Nayana er fra India og har bodd i Norge siden 2014. Nå bor hun like utenfor Oslo sammen med mann og deres datter på syv år.