Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ny medlemsfordel: Apotek 1
Støtt oss

Ny medlemsfordel: Apotek 1


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 06.02.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


NRFs medlemmer kan nå glede seg over ny medlemsfordel. Rabatt hos Apotek 1. De tilbyr våre medlemmer 15 % rabatt på alle hjelpemidler fra Swereco.

Swereco er en serie med hjelpemidler som setter fokus på å klare hverdagslige utfordringer ved nedsatt funksjonalitet og muskelsvakhet. Se utvalget av disse hjelpemidlene på www.apotek1.no/nrf  Skal du benytte deg av tilbudet? Vis da NRF-medlemskort hos Apotek 1 eller bruk tilsendt rabattkode i nettbutikken til Apotek 1.

Apotek 1 tilrettelegger for revmatikere

– Vi er glade for å kunne inngå et fast samarbeid med NRF. Mennesker med muskel- og skjelettplager og revmatiske diagnoser utgjør en stor del av kundegruppen til våre apotek. Vi ønsker å tilrettelegge både produkter og service for NRFs medlemmer. Ikke minst gleder vi oss til å bistå medlemsbladet til NRF med en fast farmasøytens spalte, sier medie- og kundelojalitetansvarlig Torunn Midtseim Myhre i Apotek 1.

Vi er glade for å kunne tilby NRFs medlemmer hjelpemidler til redusert pris.

For tillitsvalgte

– Også NRFs tillitsvalgte kan dra nytte av samarbeidet med Apotek 1. Dere kan ta kontakt med den lokale Apotek 1-filialen og spørre om mulighet for å ha stand der, for eksempel på Revmatikerdagen den 15. mars. Det er ikke alle filialer som har mulighet til dette, men mange ønsker å bidra. Vi presiserer derfor at det er opp til den enkelte filial her. Det er svært populært i mange lokalforeninger å invitere med en farmasøyt til lokalforeningsmøter. Han eller hun kan holde foredrag om avtalte temaer, eller besvare spørsmål, forteller generalsekretær Tone Granaas i NRF.

Les mer om NRFs medlemsfordeler her.