Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ny runde med Aktiv i lag starter 15. april
Støtt oss

Ny runde med Aktiv i lag starter 15. april


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 08.04.2024 / Oppdatert: 15.04.2024


Alle medlemmer i NRF inviteres til en ny og spennende runde med aktivitetskonkurransen Aktiv i lag.

Trenger du inspirasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet, ønsker du å utfordre deg selv eller har du lyst til å prøve noe nytt? Bli med oss på Aktiv i lag! Du kan registrere aktivitet fra mandag 15. april til søndag 16. juni.

Hvordan delta i konkurransen?

Du oppretter en bruker på konkurransesidene www.aktivilag.no om du er ny, eller logger inn med samme brukernavn og passord om du har vært med tidligere. Du velger et lokallag du konkurrerer sammen med.

Fra mandag 15. april til søndag 16. juni kan du registrere all aktivitet du gjør, enten det er bassengtrening, gåing, hage- eller husarbeid, sykling, yoga, styrketrening m.m. Du kan gjøre aktiviteter alene, sammen med lokallaget ditt eller delta på andre organiserte aktiviteter. All aktivitet teller!

For hvert minutt du registrerer, gir du også poeng til ditt lokallag. Det er premier både til individuelle deltakere og beste lokallag. Se under for mer informasjon om premiene.

Å endre vaner tar tid

Denne gangen varer konkurransen i 8 uker. Vi vet at det tar tid å innarbeide nye vaner. Ofte er det lettere å sette i gang med en aktivitet, enn å la det bli en vane man fortsetter med. Derfor skal vi gjøre det sammen! Med Aktiv i lag kan du få den hjelpen du trenger til å komme godt i gang med fysisk aktivitet, slik at du fortsetter selv om konkurransen er over.

Premier

En konkurranse har selvsagt premier! Det blir premie til mest aktive lag og mest aktive utøver. Vi trekker også fem vinnere blant alle som har registrert minst 16 aktiviteter. Nytt av året er at det også blir premie til det lokallaget som har fått med seg flest nye deltakere!

  1. Det mest aktive laget vinner en NRF goodie-bag og en digital treningsøkt med NRFs fagsjef for friskliv, Ole-Martin Wold.
  2. Mest aktive deltaker vinner en NRF-sekk og t-skjorte.
  3. Deltakere som har registrert minst 16 aktiviteter i perioden er med i trekningen av en Aktiv i Lag t-skjorte. Vi trekker fem vinnere.
  4. Laget som har fått med seg flest nye deltakere (ikke deltatt på Aktiv i Lag før) vinner en NRF goodie-bag.

Konkurranseregler

Konkurransen er basert på tillit. Det viktigste er å være i aktivitet – og ha det gøy! Glemmer du å registrere en dag, eller registrerer feil, kan du endre dette.

Vi oppfordrer alle til å dele aktivitetskampanjen på sosiale medier under hashtaggen #aktivilag.

Alt du trenger å vite om konkurransen finner du på www.aktivilag.no.