Hopp til innhold
Forside / nyheter / Nyansattdag i Professor Dahls gate
Støtt oss

Nyansattdag i Professor Dahls gate


Skrevet av: Camilla Stabell / Publisert: 12.10.2022 / Oppdatert: 12.10.2022


God stemning på NRFs nyansattdag. (v.b.) Mona Iren Wiik, fylkessekretær i Nordland, Saeedeh Khalilian fylkessekretær i Oslo og Akershus, Lotte Friid Fladeby, utviklingssjef, Annette Jørstad, fylkessekretær i Oppland, Hege Rismoen, fylkessekretær i Hedmark, Ellen Sofie Lande, økonomi- og administrasjonssjef, May-Brit Askestrand, HR- og organisasjonssjef, (f.v.) Bo Gleditsch, generalsekretær, Julie Hillesland, fylkessekretær Agder, Nayana Ravi, helsefaglig rådgiver, og Cathrine Fanum, resepsjon og sentralbord.

I 2022 har en rekke nye ansikter dukket opp i Norsk Revmatikerforbund. Denne uka var syv av dem samlet i Oslo for å bli kjent med NRF og alle som jobber der.

NRF har til sammen 32 ansatte. Femten av disse jobber fra kontoret i Professor Dahls gate i Oslo, mens de sytten fylkessektærene, med unntak av fylkessekretær for Oslo og Akershus, er spredt rundt omkring i landet.

Da er det ekstra godt å kunne samles for en såkalt onboardingdag, der de nyansatte fikk høre om NRFs historie, organisering og de ulike fagfeltene NRF jobber med.

Og selvsagt en hyggelig lunsj sammen med de andre som jobber på kontoret.

Velkommen til NRF!