Hopp til innhold
Forside / nyheter / Nye ansatte innen HR og kommunikasjon i NRF
Støtt oss

Nye ansatte innen HR og kommunikasjon i NRF


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 07.04.2022 / Oppdatert: 07.04.2022


May-Brit Askestrand og Camilla Stabell skal jobbe med henholdsvis HR og kommunikasjon i NRF.

May-Brit Askestrand og Camilla Stabell startet 1. april i stillingene HR-ansvarlig og kommunikasjonsansvarlig i NRF.

– Vi har sett fram til at May-Brit og Camilla skal starte, og det er mange spennende og viktige oppgaver som kan settes i gang når disse to er på plass, sier Bo Gleditsch, generalsekretær i NRF.

May-Brit kommer fra det private næringsliv og har blant annet jobbet i olje- og gassektoren og vannkraftindustrien. Hun har lang fartstid innen HR og organisasjonsutvikling. Hun har også hatt verv som styremedlem innen frivilligheten.

I NRF skal hun jobbe med HR og organisasjon.

– Jeg kommer til å bruke tid nå i begynnelsen til å bli godt kjent med organisasjonen. Det er mange spennende oppgaver som ligger foran meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på disse, sier May-Brit.

God informasjon til medlemmene

Camilla har 20 års erfaring med kommunikasjonsarbeid, det meste innenfor frivillig sektor, men også fra Statistisk sentralbyrå der hun har jobbet de siste 8 årene.

Som kommunikasjonsansvarlig skal Camilla blant annet ha ansvar for NRFs nettsider og arbeidet med sosiale medier – og ikke minst, være redaktør for NRFs medlemsblad.

– Medlemmene våre har savnet et fysisk blad. Et digitalt nyhetsbrev er ikke det samme. Med Camilla på plass kan vi gå i gang med dette arbeidet, forteller Bo.

Første utgave kommer til høsten, og Camilla ser fram til oppgaven.

– Jeg vil at bladet skal være nyttig for medlemmene våre. Min ambisjon er at det blir et magasin som inspirerer og kommer med ny informasjon som er viktig for revmatikere, sier Camilla.