Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Topptur med NRF Oppland og BURG Oppland
Støtt oss

Topptur med NRF Oppland og BURG Oppland


Skrevet av: Oppland / Publisert: 15.05.2019 / Oppdatert: 15.05.2019


Invitasjon til topptur med NRF Oppland og BURG Oppland 16 – 18 august 2019.

Denne helga inviterer vi til samling på Raubergstulen i Lom, der hele familien er velkommen. Det blir en aktiv helg med mye moro og spennende aktiviteter for små og store. Når det gjelder aktiviteter har vi planlagt besøk i Galdhøpiggen klatrepark, Klimaparken 2469, og for de som har lyst tar vi turen opp på selveste Galdhøpiggen. Det er også mulighet for å utforske området på egenhånd.
Bli med NRF Oppland og BURG Oppland på en fantastisk helg på fjellet.

Foreløpig program for helgen:

Fredag:

Ankomst, registrering og kort samling for å bli kjent.
Informasjon fra Raubergstulen.
Felles middag.

Lørdag:

Frokost.
Alternativ 1: Tur til Galdhøpiggen m/guide
Alternativ 2: Tur til Klimaparken 2469. Guidet tur gjennom klimaparken og is-tunnelen.
Alternativ 3: Tur på egenhånd
På ettermiddagen blir det fellessamling.
Felles middag.

Søndag:

Frokost
Vi besøker Galdhøpiggen klatrepark. Også mulig og gå turer på egenhånd denne dagen.
Felles samling før avreise.

 

Litt om aktivitetene:
Galdhøpiggen, 2469 meter over havet er Norges høyeste fjell. Denne turen starter ca. kl. 09.00 fra Raubergstulen og vi kjører inn til Juvasshytta. Der får vi utdelt utstyr og informasjon om turen. På denne turen er det 7 års aldersgrense og minst en forelder må være med. Vi sender ut mer informasjon angående pakkeliste til de som melder seg på denne turen.

Klimaparken 2469 kombinerer aktivitet med læring. Turen starter over Juvflye og er tilrettelagt med gangbaner, og underveis er det formidlingsstasjoner med informasjon om klima, dyreliv, geologi, botanikk og historie. Deretter venter is-tunnelen inn i Juvfonne. På denne turen vil det være med guide. Dette er en aktivitet som passer for alle aldre.

I klatreparken vil det være 8 klatreløyper som vi kan prøve, i tillegg til egen barneløype som er tilrettelagt for at ledsager kan gå ved siden av. Løypene har ulik vanskelighetsgrad, og det er høyde opp til 12 meter. Her kan det bli en luftig opplevelse og mulighet til å utfordre seg selv. Dette er en aktivitet som passer for hele familien og barn fra 4 år og oppover kan klatre i barneløypa.

Måltider på Raubergstulen:
Vi har halvpensjon inkludert alle måltider fra fredag til frokost søndag. Vi må selv smøre nistepakke ved frokost og det vil være mulighet for å få fylt termosen med varmt eller kaldt drikke. Gi beskjed ved påmelding om det er behov for spesialkost. Raubergstulen benytter seg til dels av lokale matprodusenter og har derfor innslag av lokale råvarer og smaker på kjøkkenet sitt.

Priser:
Medlemmer i NRF Oppland og BURG Oppland kr 500,-

Ikke medlemmer:

Barn under 13 år kr              1500,-
Voksne og barn fra 13 år kr 2500,-
Egenandel er inkludert aktiviteter.

Ikke medlem enda? kontakt oss så ordner vi det. Medlemskap i NRF koster kr 470- for hovedmedlem og kr 190,- for husstandsmedlem. Barne-og ungdomsmedlemskap (0 – 25 år) kr 235.

Frist for bindende påmelding er 01.07.19. Det er viktig å være rask ute da vi har forhåndsreservert plasser denne helgen.

Påmelding via epost:
NRF medlemmer:     oppland@revmatiker.no
BURG medlemmer: opplandburg@gmail.com

Husk å skrive på om du/dere ønsker å være med til Galdhøpiggen på lørdag. Husk å sette på om vi skal informere om behov for spesialkost.

For mer informasjon om turen kan dere gjerne ta kontakt med oss:
Siv Anita Storlien tlf: 41357063 (NRF) eller
Hans A Bakke tlf:       48288950 (BURG)

Med vennlig hilsen
Styrene i BURG Oppland og NRF Oppland