Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Østfold / Sykt aktiv – helgekurs i Østfold
Støtt oss

Sykt aktiv – helgekurs i Østfold


Skrevet av: Østfold / Publisert: 05.05.2023 / Oppdatert: 15.08.2023


Lever du med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager? Er du mellom 25-55 år? Bli med på Sykt Aktiv-kurs 08. september – 10. september 2023 på Quality Hotel Sarpsborg

Kurset er fulltegnet og det er ikke lenger mulig å melde seg på!

Sykt Aktiv er et mestringskurs for deg mellom 25-55 år som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv. Kurset er rettet mot personer med revmatisk sykdom og/eller muskel- og skjelettplager. Kurset vil gi deg en innføring i verktøy og metoder som kan bidra til en bedre mestring av dine helseutfordringer. Aktuelle fokus er blant annet å finne balansen mellom dine behov og utfordringer, og krav og forventninger fra omverdenen, samt fysisk aktivitet og trening.

Kurset vil hjelpe deg å balansere dine egne behov fra omverdenen. Du vil møte andre som er i samme situasjon og få hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

Kursledere er frisklivsagentene Samantha Taylor og Veronika Berg, som selv har erfaring med å leve med revmatisk sykdom og muskel og skjelettplager.

Kurset holdes på Quality Hotel Sarpsborg og starter fredag 8. september. kl.16.30 og avsluttes søndag 10. september kl.14.00.

Kursavgift inkluderer kursmateriell, overnatting i enkeltrom og fullpensjon hele helgen.

For medlemmer av NRF kr 1000,- For ikke-medlemmer av NRF er prisen kr. 1500.-

Påmelding er bindende og gjøres innen 20. august på denne linken https://forms.gle/fqduNGDbEEuWoHjn8

Begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag!

Lurer du på noe, kan du ta kontakt med Fylkessekretær Maria Di Notte tlf 908 10133 eller frisklivsagentene/kurslederne Samantha på tlf 934 52 424