Hopp til innhold
Støtt oss

Aktiv i lag


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 07.05.2023 / Oppdatert: 07.05.2023


Hei alle lokallag- og foreninger og fylkeslag i NRF, nå har vi spennende nyheter!
Mandag 15. mai starter NRFs nye aktivitetskonkurranse Aktiv i lag, som vi håper blir en artig og spennende aktivitet for både lokallag og medlemmer.

Hva er Aktiv i lag?
Aktiv i lag er en aktivitetskonkurranse som alle medlemmer i NRF kan delta i, i perioden 15. mai – 15. juni. Medlemmene oppretter en bruker på nettsidene www.aktivilag.no, velger sitt lokallag og registrerer all aktivitet de gjør i konkurranseperioden. Lokallagene må gjerne bruke konkurransen som en ekstra gulrot ved deres faste aktiviteter for medlemmene. Konkurransen kan også brukes som medlemsverving.

Premier
– Laget med flest registrerte aktiviteter pr. deltaker vinner en flott vandrepokal og et gratis foredrag med NRFS fagsjef friskliv, Ole-Martin Wold.

– Alle medlemmer som registrerer aktivitet i minst 10 dager er med i trekningen av 3 stk. Garmin pulsklokker til en verdi av kr 3000,-.

Hvordan registrer man aktivitet?
Når man har opprettet en bruker på nettsidene www.aktivilag.no, kan man fra 15. mai begynne å registrere aktivitet under de fire ulike kategoriene du ser under. Styremedlemmene i lokallagene kan gjerne selv gå inn og lage seg en bruker allerede nå og orientere seg på konkurransesidene.
Sidene er enkle, og det skal være lett for medlemmene å registrere sine aktiviteter. De kan også følge med på statistikk for hvordan de ligger an underveis i konkurranseperioden, som motivasjon.

Slik ser siden for registering av aktivitet ut inne på www.aktivilag.no.