Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Møre og Romsdal / Aktivitetsdag på Tueneset i Ålesund for BURG lørdag 10. juni 2017 kl 11.00 – 16.00
Støtt oss

Aktivitetsdag på Tueneset i Ålesund for BURG lørdag 10. juni 2017 kl 11.00 – 16.00


Skrevet av: Møre og Romsdal / Publisert: 25.04.2017 / Oppdatert: 02.09.2019


BURG- familier, unge BURG’ere og unge voksne BURG’ere er velkommen! Vi møtes på stranda på Tueneset til servering av påsmurte bagetter og drikke. Deretter til Akvariet for å delta i det ordinære programmet med mating av seler, pingviner, fisker og oter. Senere grilling på eget område.

BURG Møre og Romsdal inviterer også i år til utedag på Tueneset og i Atlanterhavsparken i Ålesund – og håper selvfølgelig på like fint vær som i fjor!

Vi møtes for å være sosiale og får guida omvisning på «Barnas kystfort», der vi kan boltre oss etterpå. Kjekt også med krabbejakt i fjøra, fiske med stang fra land, (ta evt med fiskeutstyr og redningsvest), eller bading for de som ønsker det. Etterpå forflytter vi oss til Atlanterhavsparken.

PROGRAM:

11.00     Oppmøte på stranda på Tueneset. Servering av påsmurte bagetter og drikke underveis

13.30     Til Akvariet – delta i det ordinære programmet med mating av seler, pingviner, fisker og oter

Grilling på eget område. Vi ordner alt det praktiske med mat og utstyr. Ellers er der kiosk, hvor man kan få kjøpt seg is, kaffe, etc.

BURG Møre og Romsdal betaler inngangsbillett til Atlanterhavsparken og andre utgifter til mat og drikke. De som har ledsagerbevis tar med dette.

Parken stenger kl. 16.00

PÅMELDING innen onsdag 7. juni

til hanne.bentsen@mimer.no eller SMS 99719830