Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Årets lege i Oppland, kommer til Øyer 12.oktober.
Støtt oss

Årets lege i Oppland, kommer til Øyer 12.oktober.


Skrevet av: Øyer Tretten / Publisert: 03.10.2023 / Oppdatert: 03.10.2023


Årets lege i Oppland, kommer til Øyer 12.oktober.

Øyer Tretten Revmatikerforening markerer Den internasjonale revmatikerdagen med åpent møte torsdag 12.oktober kl.19.00. Tema: Artrose, Osteoporose og Urinsyregikt ved Revmatolog Knut Mikkelsen.

Knut Mikkelsen har vært avdelingsoverlege ved Revmatologisk avdeling ved Revmatismesykehuset i Lillehammer, i en årrekke. Nå tar han imot pasienter med revmatisme, muskel og skjelet plager på Volvat.

Mikkelsen er en av landets dyktigste revmatolog og har fått flere utmerkelser.

Våren 2023 finn han utmerkelsen «Årets lege i Oppland« noen av begrunnelsene var at han er en mild, vennlig og behagelig person: «Mikkelsen lytter til sine pasienter og ta alle på alvor. Mikkelsen er elsket av sine pasienter og helsepersonett, står det i begrunnelsen. Det ble også trukket fram at han fortjener anerkjennelse blant annet fordi pasientbehandlingen, undervisningen og forskningen blomstret under hans ledelse.»

Knut Mikkelsen ble i 2013 tildelt Humanprisen. Prisen deles ut av AbbVie og gis hvert år til aktuelle kandidater innen revmatologi, dermatologi og gastroenterologi. Dette er en mann med et stort og brennende engasjement for revmatologien. Pasientene setter meget stor pris på ham, både for hans profesjonelle hjelp, og for hans menneskelige tilnærming. Mikkelsen har også vært med å bygge opp et forskningsmiljø som stadig produserer nyskapende og spennende resultater.

Gratis inngang og parkering. Det vil bli kaffeservering og loddsalg.

Alle er hjertelig velkommen.