Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / Info om årsmøtet Onsdag 23.02.2022
Støtt oss

Info om årsmøtet Onsdag 23.02.2022


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 18.02.2022 / Oppdatert: 17.10.2022


Kjære medlemmer !

ÅRSMØTE 23-02-22 kl 18.30 JONAS B. GUNDERSEN 2.ETG. BRAGERNES TORV.

Da nærmer det seg nok et årsmøte. Det 38. i rekken, hvis vi ikke tar helt feil.

Etter nesten 2 år med restriksjoner og nedstengninger av aktivitetstilbud, begynner vi nå mer å komme tilbake til et normalt hverdagsliv.

Vi i styret er glad for at dere fortsatt støtter oss med deres medlemskap og vi ser endelig fram til å kunne møtes til felles sammenkomster både sosialt og i fysisk aktivitet.

Når det gjelder aktivitetstilbudene, er vanntreningen på Blekkspruten på mandager fullt, men det er plass til flere i Lierhallen på lørdager kl.09.30 til 10.30. Vanntemperaturen i Lierhallen er nå blitt konstant 32 grader på lørdager etter diverse tekniske oppgraderinger under siste nedstengning. Vi skulle ønske å kunne tilby flere tilbud. Men til det trenger vi flere frivillige trenere og instruktører.

For de som er glad i å gå turer i skog og mark , er nærturene til Den Norske Turistforening, Drammen, et godt tilbud. De starter opp igjen rett etter påske.

En ting til. NRF Viken Vest, arrangerer familie-weekend på Oset Høyfjellshotell i perioden 12-14 august med følgende aktiviteter: Padling med padelboard, kajakk og kano, sykkel, turgåing, vanngymnastikk og mange aktiviteter for barn. Innbydelse og nærmere program kommer senere. Hold av helgen!

Etter årsmøtet vil det bli servert pizza og drikke og vi vil også vise film fra tidligere turer. Håper vi ser mange.

Med vennlig hilsen Styret