Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / ÅRSMØTET 2023
Støtt oss

ÅRSMØTET 2023


Skrevet av: Holmestrand / Publisert: 04.03.2023 / Oppdatert: 04.03.2023


ÅRSMØTET 2023

14. februar kl. 18.30 ble årsmøtet i Holmestrand og Omegn Revmatikerforening avholdt på Botne Aktivitetssenter.

20 personer hadde møtt opp, herav 18 stemmeberettigede, og leder Johnny Johannessen ønsket alle sammen velkommen. Jan Øivind Lønn ble valgt til dirigent, og etter at han hadde lest formålsparagrafen, ledet han oss flott igjennom årsmøtet. Det ble valgt protokollfører, to delegater til å undertegne protokollen, beretningen ble lest av sekretæren, og denne ble enstemmig godkjent. Kassereren leste og gjennomgikk regnskapet med revisjonsberetning, og også dette ble enstemmig godkjent. Det var ikke kommet inn noen forslag til årsmøtet innen fristen, og deretter ble handlingsplanen lest av leder, og denne ble enstemmig godkjent. Dirigenten kommenterte at handlingsplanen viser stor aktiviteter, og han ønsket lykke til med arbeidet. Budsjettforslaget tok kassereren seg av, og dette ble enstemmig godkjent.

Så var tiden kommet til valget, og valgkomiteens leder, Bjørn Gunnar Kristiansen, leste opp komiteen forslag til styre. Dirigenten tok oss igjennom valget, navn for navn, og alle hadde blitt forespurt på forhånd og sagt ja. Styret for 2023 fikk denne sammensetningen etter at valget var gjennomført:

Leder: Johnny Johannessen – ikke på valg, valgt for 2 år.

Nestleder: Svein Solli – gjenvalg, valgt for 2 år.

Kasserer: Hilde Marie Solberg – ikke på valg, valgt for 2 år.

Sekretær: Karin Irene Lofsberg – ikke på valg, valgt for 2 år.

Styremedlem: Leif Pedersen – ikke på valg, valgt for 2 år.

Styremedlem: Wiveka Karin Saastad – ny, valgt for 2 år.

Styremedlem: Reidun Sundet – ny, valgt for 2 år (1 år).

Varamedlemmer: Anne Marit Skøien og Synnøve Grønvold – nye, valgt for 1 år.

Revisorer: Mona Roso og Tom Kjetil Lofsberg – ikke på valg, valgt for 2 år.

Det ble også valgt delegater, varadelegater og observatører til fylkeslagets årsmøte, og forslag til delegater til NRF’s landsmøte.

Valgkomite: Bjørn Gunnar Kristiansen, Ellen Jacobsen og Kari Mikkelsen – gjenvalg, valgt for 1 år.

Varamedlemmer: Åse Jorunn Andersen – gjenvalg og Jan Øivind Lønn – ny, valgt for 1 år.

Som seg hør og bør på et årsmøte vanket det gaver, blomster og heder til alle som hadde gjort en god jobb for foreningen før den alltid så dyktige kjøkkenkomiteen disket opp med deilige snitter og kaffe. Og siden det var årsmøte, hadde vi bestilt ei stor telegramkake, som smakte utrolig godt, så stor takk til deg, Torunn Solberg.

Loddsalg hører også med, og mange fine gevinster, og helt til slutt takket Johnny for et fint årsmøte, ønsket alle vel hjem og vel møtt til neste møte som er 14. mars. Da er det politikerdebatt, så da må vi møte mannsterke opp. HUSK: Det er kommunevalg til høsten.