Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hordaland / Årsmøtet avholdt 27.2.23
Støtt oss

Årsmøtet avholdt 27.2.23


Skrevet av: osteroy.ho@revmatiker.org / Publisert: 02.03.2023 / Oppdatert: 16.03.2023


Kåre Flesland, til høyre i en mærkegrønn fleecejakke og grønn bukse, holder en innpakket rose og et æresbevis. Til venste, Håvard J. Reigstad, i en blå fleecejakke og sort bukse.

Kåre Flesland mottar æresbevisning

Osterøy Revmatikarlag avholdt sitt Årsmøte mandag 27.februar kl 18 i Næringssmia i Lonevåg (SPV-bygget). Vi var hele 16 personer, noe vi er godt fornøyd med!

Inge Johs. Reigstad ble valgt som dirigent og han loste oss godt og kjapt gjennom sakene. Det var ingen store diskusjoner og var god stemning blant de fremmøtte. Alle de innkomne sakene ble vedtatt. Signert årsmøteprotokoll ble sendt ut på epost til alle medlemmer samme kveld, og i post til medlemmer uten epost dagen etterpå.

En veldig gledelig sak som ikke sto på sakslisten, var at Kåre Flesland fikk utdelt et æresbevis for lang og tro tjeneste for ORL. Det var en ære og en stor glede å få dele ut æresbeviset, og jeg var glad for å ha han som en trygg skriver med meg!

Vi er også så heldige å få mange nye inn i styret, hele 5 nye ønsket å være med å drive laget videre! Jeg sier tusen takk til det tidligere styret som har styret skuta det siste året sammen med meg, og tusen takk til de som ønsker å hjelpe meg videre i vervet mitt!

Laget har god økonomi og god aktivitet, men vi kan alltid bli bedre. Vi fikk hele 24 nye medlemmer i fjor, så vi har en stadig økende medlemsmasse som vi skal prøve å gi så godt tilbud som mulig!

Om du har noen ønsker til tilbud eller arrangement, kan du kontakte laget på epost osteroy.ho@revmatiker.org, eller leder Håvard J. Reigstad (meg) på TLF 41933720