Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Årsmøtet i Lillehammer Revmatikerforening
Støtt oss

Årsmøtet i Lillehammer Revmatikerforening


Skrevet av: Lillehammer / Publisert: 25.01.2019 / Oppdatert: 02.09.2019


Årsmøtet for 2018 er gjennomført

Årsmøtet ble gjennomført som annonsert 24/1-19. Det var dessverre ikke mange som hadde tatt turen ut denne torsdags ettermiddagen, men vi som var tilstede fikk noen fine timer sammen.

Nytt styre er valg og «klappet» inn og vi ser frem til å presentere oss i årets første medlemsmøte som er under planlegging – ett «Bli-kjent-med-NRF-og-hverandre» møte. Dato kommer vi tilbake til.

3 av styrets medlemmer var på valg og de som vi takket av var: Einar Svensrud som dessverre ikke var tilstede, kasserer Kjell Helge Moen og ikke minst styreleder Karin Honne.

«Tusen takk, Karin –  for tiden du har lagt ned og jobben du har gjort for Lillehammer Revmatikerforeing de siste 3 årene. Du har fått sving på aktiviteter, hentet inn gode tilbud til våre medlemmer og ikke minst økt medlemstallet med 50 personer på disse årene. I dag er vi en aktiv forening, nest størst i fylket med ca. 200 medlemmer og i tillegg har vi den laveste snittalderen.»
(Bilde: Nina – påtroppende styreleder og Karin)

Når alt det formelle var gjennomført ble det servert kaffe, wienerkringle og frukt. Praten gikk lystig og vi har fått hentet inn gode tips til medlemsaktiviteter og temaer til medlemsmøtene.

Takk til dere som møtte opp!