Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Agder / Bli med BURG Agder til Gaustatoppen
Støtt oss

Bli med BURG Agder til Gaustatoppen


Skrevet av: Agder / Publisert: 19.05.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Burg Agder har fått 30 000,- kr fra Extraekspress.

BURG Agder ble etablert 23.01.2016, etter at barne og ungdomsgruppen i Agder har vært uten aktivitet i et par år. Barn og unge med muskel og skjelettplager kan i mange tilfeller ha en hverdag som er smertefull. I samarbeid med BURG Telemark vil en dra på tur til Gaustatoppen med formål om å møte likesinnede i samme situasjon, både for barn som er kronisk syke og for deres foreldre. Det skal gi mestring i at alle kan komme seg til toppen, og at kroniske smerter ikke er hindring. Det vil være fokus på teamarbeid og gruppedynamikk. De som av ulike årsaker ikke ønsker å gå opp, kan ta heis til toppen. De vil få sine oppgaver som de må ha klare til de ulike gruppene kommer til toppen.
2015 Extrastiftelsen
BURG Agder har nå få bevilget 30 000 kr til prosjektet «kronisk syk- ingen hindring», med fokus på selvmestring og møte like gjennom fysisk aktivitet og tur til Gaustatoppen.
Målsetningen er at de unge deltakerne skal nå mestring og fellesskap trosser kroniske lidelser som gjør og oppnå felleskap med andre med tilsvarende utfordringer.
Har du lyst å være med BURG Agder på tur til Gaustatoppen?