Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Høstens gruppetur til Spania – NRF Hedmark og Oppland
Støtt oss

Høstens gruppetur til Spania – NRF Hedmark og Oppland


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 23.05.2023 / Oppdatert: 23.05.2023


Høstens gruppetur til Spania – NRF Hedmark og Oppland

NRF Hedmark og Oppland inviterer til to ukers tur til Albir, 16.- 30. september. Turen er i regi av Helsereiser, som delvis eies av Norsk Revmatikerforbund.

I Albir kombineres hyggelig opphold med velgjørende behandling i et godt og varmt klima.

Sun Palace Hotel & Spa ligger vakkert til i et rolig område i utkanten av Albir. Det er kort vei til stranden, butikker og spisesteder.

Hotellet har utendørs basseng, oppvarmet basseng innendørs, tyrkisk bad, spa med mulighet for behandlinger, buffet-restaurant, bar og kafeteria.

Våre lokalkjente reiseledere arrangerer aktiviteter, utflukter og sosiale sammenkomster. Det vil være mulighet for å melde seg gåturer, besøk til lokalt mikrobryggeri m.m.

Turen går med direkte fly fra Gardermoen med Norwegian 16. september kl.15.45, og har retur 30. september, ankomst kl.15.00 Gardermoen.

Gruppeleder møter på Gardermoen og hjelper til med innsjekking og bagasje. I prisen inngår flyreise Gardermoen/Alicante, og busstransport tur/retur Sun Palace.

Turen er åpen for alle, men medlemmer i NRF Hedmark og NRF Oppland prioriteres hvis turen blir fulltegnet.

Hvis du ikke er medlem i NRF fra før og vil sikre deg prioritet, kan du melde deg inn her: https://www.revmatiker.no/medlemsskap/bli-medlem/

Informasjon, priser og påmelding her:   Sun Palace, Albir – (Helsereiser.no)

Bindende påmelding innen 15. juni.