Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Finnmark / Bli med på høsttur over vidda!
Støtt oss

Bli med på høsttur over vidda!


Skrevet av: Finnmark / Publisert: 18.08.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Finnmark Fylkeslag har fått 30 000 fra ExtraExpress for å arrangere en trim/aktivitetstur over vidda!

  1. og 11. september blir det høsttur for medlemmer og det er begrenset antall plasser, så ønsker du å være med må du ikke nøle med å melde deg på.Du melder deg på ved å betale egenandel til kontonummer4910 20 57839 – og du må merke betalingen med hva slags alternativ du ønsker å være med på.

Høstturen starter i Alta/Suolovuompmi – og de som ønsker kan gå/sykle deler av veien, mens de som ikke har mulighet kan kjøre bil over fjellet. Det vil bli servert lunsj i lavvo ca. halvveis, og de som ønsker kan kjøre hundespann fra lavvoen og ned til Gargia. Vel nede i Gargia blir det stamp, middag, overnatting og frokost og retur til Alta neste formiddag.

Det vil være mulighet for å kjøre hundespann. Gargia Fjellstue lar gjestene selv kjøre med hundene, og man må ha god balanse og litt styrke for å stå bakpå vognen og styre på grusvei. Vi har laget et opplegg med flere muligheter, så se hva som passer best for deg og meld deg på! Hvis det er noen som har lyst til å kjøre bil fra Suolovuompmi til Gargia og ha med passasjerer vil det være fint – gi gjerne beskjed om dette ved påmelding.

  1. a)     Gå fra Suolovuopmi – lunsj i Lavvo på Holga – gå til Gargia – 300 kroner
  2. b)    Gå fra Suolovuopmi – lunsj i Lavvo på Holga – hundespann til Gargia  -700 kroner
  3. c)     Bil fra Suolovuompmi – lunsj i Lavvo på Holga – gå til Gargia – 300 kroner
  4. d)    Bil fra Suolovuompmi – lunsj i Lavvo på Holga – hundespann til Gargia – 700 kroner
  5. e) Bil fra Suolovuompmi – lunsj i lavvo på Holga – bil til Gargia – 300 kroner

Det koster altså enten 300 kroner uten hundespann og 700 kroner med hundespann. Denne prisen inkluderer: Transport Alta –  Suolovuompmi – lunsj på fjellet – stamp, middag, overnatting, frokost og transport tilbake til Alta neste dag. Mer detaljert program vil bli gitt til de påmeldte deltakerne når høstturen nærmer seg.

Lurer du på noe i forhold til høstturen kan du ta kontakt med fylkessekretær Solgunn på telefon 469 55 477 eller på finnmark@revmatiker.no